2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無bb成日趴起度,個頭成日鑽去床頭,pat pat提起,左轉右轉,搞好耐先肯瞓,有時候半夜突然喊醒,媽媽完全無得瞓😭
食唔到奶嘴又喊

子爵府

回覆:bulau806 的帖子

我個都係甘…
奶咀食唔到等佢自己執

子爵府

回覆:bb撞床頭,醒幾次

出世到而家無晚好訓

大宅

My baby is exactly
The same!!! Then he cries when his head hits it or stand up and cry like dream walking!

複式洋房

我個都係,佢一喊就要搵返個奶咀塞俾佢,佢先再瞓。

洋房

我個囡又係好興奮,如果眼瞓就亂撞,好似飲醉酒!遊來遊去都瞓唔到,明明好眼瞓啦,仲要瞓到半夜又醒,前晚兩點幾醒,玩到六點幾再飲奶先瞓,不過瞓一陣又醒,真係人都顛啦!究竟咩問題呢,會唔會心火盛,要睇醫生呢?

大宅

介左奶咀會瞓得好d, 我女唔駛我再幫佢執奶咀, 我都瞓得好左, 初初食到瞓著就抽起佢唔好食, 等佢習慣唔好長時間啜, 咁會易介d.

別墅

引用:介左奶咀會瞓得好d,+我女唔駛我再幫佢執奶

原帖由 kksun 於 14-09-06 發表
介左奶咀會瞓得好d, 我女唔駛我再幫佢執奶咀, 我都瞓得好左, 初初食到瞓著就抽起佢唔好食, 等佢習慣唔好 ...
我都想戒奶嘴,昨晚佢無食,可以瞓到天光,不過成晚要趴起度,成隻青蛙咁瞓

大宅

我女都鍾意爬係度瞓, 我會等佢瞓左就反返轉佢

首頁

尾頁

跳至