有無銅鑼灣區附近既家長

doublebubble
|
lovevegas 發表於 15-1-21 13:31
i want to know too. bb born on Nov14 and still didnt know many things~

me too, 依家先諗暑期活動,超遲鈍
Rachelbbkingdom
|
回覆 Elaineyyy 的帖子

Hi! 剛見到帖題,我囝仔都係2016年,係6月出世,有冇呢區玩開嘅群組呀?可以得閒出黎玩🤗
貪靚小公主
|
有無wtsapp group???
貪靚小公主
|
不如開個wtsapp group????
Babyalyssa
|
AZ118 發表於 14-9-1 15:18
唔知大家有無媽媽群或媽媽會好介紹,我想交流下仔女經學下野! 希望識下係附近住既家長……讓小朋友成長有個 ...

有啊(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Babyalyssa
|
唔知大家有無媽媽群或媽媽會好介紹,我想交流下仔女經學下野! 希望識下係附近住既家長……讓小朋友成長有個 ...

有冇wtsapp group .請add me!
Babyalyssa
|
貪靚小公主 發表於 17-9-27 10:54
不如開個wtsapp group????

讚成 。請加我
siuyung0310
|
any whatsapp group? please add me, live in happy valley
zozozo
|
我都想交流下呀,但係pm左好耐都無回應,好想join呀! 揮揮手啦好不好?
Charlotte_mom
|
版主按:禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱媽媽會置頂通告
snoopy0
|

銅鑼灣鵝頸橋
chuchu7924
|
snoopy0 發表於 18-7-17 19:08
銅鑼灣鵝頸橋

我sogo附近,同你好近呀
snoopy0
|
chuchu7924 發表於 18-7-30 11:19
我sogo附近,同你好近呀

係呀。。你小朋友幾大
chuchu7924
|
snoopy0 發表於 18-7-31 22:48
係呀。。你小朋友幾大

BB9個月,仲有家姐哥哥
snoopy0
|
chuchu7924 發表於 18-8-1 00:04
BB9個月,仲有家姐哥哥

我仔2歲,女5歲
chuchu7924
|
snoopy0 發表於 18-8-2 16:25
我仔2歲,女5歲

呢個時候兩兄妹好好玩(emoji)(emoji)
snoopy0
|
chuchu7924 發表於 18-8-2 20:33
呢個時候兩兄妹好好玩(emoji)(emoji)

玩殘亞爸亞媽
chuchu7924
|
snoopy0 發表於 18-8-6 10:13
玩殘亞爸亞媽

平時都係你湊佢地嗎?
zozozo
|
snoopy0 發表於 18-8-2 16:25
我仔2歲,女5歲

Hi 我個仔3歲10個月,我住大坑 大家傾下計!
Lanvin99
|
zozozo 發表於 18-8-16 01:03
Hi 我個仔3歲10個月,我住大坑 大家傾下計!

hi 我住天后,大仔3歲4個月,細女6個月,交流下呀~