婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個b便秘去廁所時喊,已經睇左e生開左藥,又成日餵水佢飲,比生果佢食,我話餵西梅汁比啊b飲,佢啊媽話啊b柯左唔洗飲,我見佢去唔倒又留血損晒我都好心痛,頭先餵粥比啊b食時,啊b想便便又喊,佢啊媽叫我比燕窩佢食,我話未夠一歲唔食得,佢就監啊b食,佢就話我咩都唔比佢食,但佢叫我比啊b食嗰d係啊b未食得既,我煲左涼茶比啊b飲,佢就話涼唔比佢飲,但頭先鬧我唔煲涼茶,又唔比西梅汁啊b飲,我忍唔住爆話我比啊b飲時,又係你話唔好比,啊b喊攬住我佢又搶我個b要抱,我搶番啊b抱時佢就鬧我蝦佢,話個孫係佢,我就爆佢話個女係我生既,我之前有諗過帶啊b走但c6唔比,最壞打算我有諗過自殺甘就可以離開lee個屋企

大宅

回覆:同佢啊媽吵大鑊

嘢蠻人

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

珊瑚宮

環保接龍勳章

點解要自殺

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

環保接龍勳章

你一開始唔叉理佢,咪冇位俾佢入囉。你要餵西梅汁,佢唔俾,你yp應該照餵。

伯爵府

引用:我個b便秘去廁所時喊,已經睇左e生開左藥,

原帖由 winnielokyi 於 14-09-09 發表
我個b便秘去廁所時喊,已經睇左e生開左藥,又成日餵水佢飲,比生果佢食,我話餵西梅汁比啊b飲,佢啊媽話啊b ...
唔好亂尼, 帶埋bb返娘家住幾日先啦!

Jolin_Yuen    發表於 14-9-10 15:07

侯爵府

我的育兒心得勳章

可以搬嗎??

複式洋房

回覆:alphabetagamma 的帖子

對住佢啊媽好辛苦,咩都要管,連飲幾多奶佢都要管,對住佢好大壓力

珍珠宮

引用:對住佢啊媽好辛苦,咩都要管,連飲幾多奶佢

對住佢啊媽好辛苦,咩都要管,連飲幾多奶佢都要管,對住佢好大壓力
唔好做傻事,唔值

直接鬧你99 發洩,唔洗理佢

複式洋房

回覆:cream090909 的帖子

冇能力搬,c6份人工唔係好多,同埋佢唔會唔理佢啊媽

珍珠宮

引用:冇能力搬,c6份人工唔係好多,同埋佢唔會唔

冇能力搬,c6份人工唔係好多,同埋佢唔會唔理佢啊媽
抱bb 返娘家,咩c6 唔比?有脚就走得

複式洋房

回覆:小mama 的帖子

係佢爆我先我先忍唔住爆發,而家我好驚c6又唔比我走,佢聽日要番工,我仲要繼續對住佢啊媽

珍珠宮

引用:係佢爆我先我先忍唔住爆發,而家我好驚c6又

係佢爆我先我先忍唔住爆發,而家我好驚c6又唔比我走,佢聽日要番工,我仲要繼續對住佢啊媽

...
你走唔到好難攪,再咁落去你癲都知

複式洋房

回覆:小mama 的帖子

我求c6比我走,我連分手都講埋,c6留我,點都唔比我出門口

男爵府

樓主唔好亂嚟呀。慢慢同c6傾下你嘅難處先啦,番娘家只係想有啲空間俾自己抖抖氣。一係叫c6同99傾,叫99唔好多多意見,始終你係阿媽,你唔會害阿b囉

珍珠宮

引用:我求c6比我走,我連分手都講埋,c6留我,點

我求c6比我走,我連分手都講埋,c6留我,點都唔比我出門口
叫你c6 攪掂佢阿媽,叫佢唔好再阿之阿左

伯爵府

唔需要怕99和老公,點講你至係亞媽,你99只係祖母,要話事點照顧當然係生母啦!

你99再係咁,你咪叫你99鍡自己個仔飲涼茶,食西梅和飲水囉。
我相信你老公咁錫自己亞媽,一定唔會拒絕自己媽媽既照顧。

ivory0915    發表於 14-9-10 21:28

大宅

我個b便秘去廁所時喊,已經睇左e生開左藥,又成日餵水佢飲,比生果佢食,我話餵西梅汁比啊b飲,佢啊媽話啊b ...
你記住一句說話,你離開(自殺)只會益左99!你唔係度佢就更加之想點就點,你c6又要番工又唔夠錢請工人,咪一定係99湊見足bb24小時添呀!

再同c6表明多次,番娘家住又好放假又好,總之一定要而家離開呢個屋企,帶埋bb去一個你地都生活得開心既地方,諗死係冇用呀!

Jolin_Yuen    發表於 14-9-10 15:09

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

試吓食少D菜,我極度懷疑以前俾太多菜BB食,食少D菜加多D水應該會好好多

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

翡翠宮

如果你自殺邊個保護bb呢?而且你自殺佢一個霸曬女女咪岩曬佢,唔好亂諗嘢

首頁

尾頁

跳至