自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:成功攞相,個人認為合理車馬費。

原帖由 Aidenc 於 14-09-16 發表
成功攞相,個人認為合理車馬費。
可否話我知點聯絡職員?thanks

禁止訪問

大宅

引用:成功攞相,個人認為合理車馬費。

原帖由 Aidenc 於 14-09-16 發表
成功攞相,個人認為合理車馬費。
請問你可以提供電話比我地嗎?

複式洋房

回覆:TeresaTsui118 的帖子

我一早已出post 話間嘢走佬!已經向消委會投訴,今日收到佢哋Whatsapp
我喺bb 展join, 未影,亦冇打算影!叫佢回水!對佢哋已冇信心!

複式洋房

回覆:lazylazypiggy 的帖子

呢個就係Whatsapp 內容:

致所有Ska Studio之客戶:

由於影樓舊址租約期滿,而未能和業主達成共
識及解決方法,本公司已決定於10-9-2014進
行搬遷,及後因新工作室發生突發事件,令本公
司出現交接上問題.在此強調並非結業,正於
同區物色工作室,將承諾繼續處理客人稿件和
相片.

於期間內有關已預約進行拍攝/選相/取貨之
客人,已由本公司個別電郵通知.工作室新址
重新運作後立刻會有專人通知及安排拍攝/選
相/取貨,並可無限續期重新預約或改期.

如須盡快取貨之客戶可已電郵通知本公司,並
已郵寄方式安排免費送貨.

如還未進行拍攝之團購客戶可於新址重新運
作後立刻安排拍攝,
或可向有關之團購公司安排退款.

由於事發突然,引致對所有Ska Studio客戶引
起不安及恐慌,本公司深表抱歉.

本公司承諾盡快公布新工作室地址,並會有專
人聯絡所有客戶.

如有任何查詢可致電/whasApp: 54047412

Should you have any question, please do not
hesitate to contact me.

Best Regards,
Admin
.
Ska Studio
Tel: 36210568
Fax: 31862741
WhatsApp: 54047412
Email: [email protected]
Website: Ska.hk

複式洋房

引用:哩間嘢我2年前影過大肚相,超級黑店,係bb展

原帖由 Mamaipig 於 14-09-17 發表
哩間嘢我2年前影過大肚相,超級黑店,係bb展join,佢成日改名架,我果陣比佢地拖左成年先攞到相,(可能因為 ...
估唔到罷bb 展都係黑店!

禁止訪問

複式洋房

回覆:Mamaipig 的帖子

佢咁做生意一定冇回頭客亦唔會有friend 介紹friend! 唔執就奇!
我replied 佢我唔影喇,叫佢回水,冇下文!
其實只係幾佰蚊,但對呢間黑店已冇信心!

禁止訪問

禁止訪問

回覆:SKA studio 老闆走佬

禁止訪問

引用:我whatsapp佢地根本吾會覆

大宅

回覆:karenwkw 的帖子

信唔信好???

家姐~妹妹

民房

致所有Ska Studio之客戶:

由於影樓舊址租約期滿,而未能和業主達成共識及解決方法,本公司已決定於10-9-2014進行搬遷,及後因新工作室發生突發事件,令本公司出現交接上問題.在此強調並非結業,正於同區物色工作室,將承諾繼續處理客人稿件和相片.

於期間內有關已預約進行拍攝/選相/取貨之客人,已由本公司個別電郵通知.工作室新址重新運作後立刻會有專人通知及安排拍攝/選相/取貨,並可無限續期重新預約或改期.

如須盡快取貨之客戶可已電郵通知本公司,並已郵寄方式安排免費送貨,請不要接受任何聲稱舊員工要求收取金錢提貨及底片,就本公司於搬遷其間一切提貨之郵寄/速遞有關款項,均由本公司支付,絕對不會收取客戶任何費用.

如還未進行拍攝之團購客戶可於新址重新運作後立刻安排拍攝,或可向有關之團購公司安排退款.

由於事發突然,引致對所有Ska Studio客戶引起不安及恐慌,本公司深表抱歉,本公司承諾盡快公布新工作室地址,並會有專人聯絡所有客戶.

如有任何查詢可 電郵: [email protected]或致電/whasApp: 54047412

lazylazypiggy  已Whatsapp 冇回覆!   發表於 14-9-19 12:20

複式洋房

回覆:karenwkw 的帖子

我Whatsapp
佢冇reply 我

大宅

之前搵佢影bb一歲相,好老實,佢係過去我影過不下10間studio嚟講佢影得最好,攝影師好有心機,bb由頭笑到尾,不過如果講佢嘅staff又真係態度勁差。。
50蚊一張相,已經加12張600蚊都話揀得少。。

伯爵府

朋友上兩月影完,要脅話唔加錢買相就 3 個月先比輯相佢

大宅

回覆:ANN222 的帖子

http://www.skypost.hk/港聞/新聞頭條/20140919/001/低價團購影樓疑結業%20影響逾百客/154803

家姐~妹妹

大宅

回覆:wynnekitty 的帖子

昨天 出埋報導

http://www.skypost.hk/港聞/新聞頭條/20140919/001/低價團購影樓疑結業%20影響逾百客/154803

家姐~妹妹

大宅

家姐~妹妹

大宅

家姐~妹妹

首頁

尾頁

跳至