自由報料

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

Poo得好勳章

回覆:SKA studio 老闆走佬

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

希望只係默識緊新地址。

洋房

我俾哂錢 但都係仲未拎到相
Phone 佢 what's app 佢又係咁灑你。
好無奈 ,可以點追返d 相呢?

男爵府

洋房

請問有冇jm 有新進展?我都係俾晒錢買相簿,冇晒下文
謝謝!

洋房

我之後係bb展買咗,之後好彩咁搵到佢哋同埋可以俾我延期到2015年3月!但係我而家又搵唔到佢哋!請問有無人既情況同我一樣???

洋房

其實有無人知道佢哋新地址?

複式洋房

回覆 zonacheung 的帖子

我情況同您一樣。但whatsapp 佢冇反應😰😰

複式洋房

其實報警都冇乜用。
幫襯左好幾間studios, 估吾到今次甘黑仔,唉⋯⋯⋯⋯⋯

大宅

回覆:Nancy2109 的帖子

有無消息?

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:其實報警都冇乜用。幫襯左好幾間studios,+

原帖由 kathyp 於 15-03-16 發表
其實報警都冇乜用。
幫襯左好幾間studios, 估吾到今次甘黑仔,唉⋯⋯⋯⋯⋯ ...
我比較好釆,我10月去舊址,點之close ,我影完晒相,上去拎相,點之關門大吉,落到管理處,個姨姨話佢地上個月定月頭半夜執野走左,我埋打張單上面既電話,無人聽,我好灰之際,佢打反比我喎
佢問我有無去舖頭,咁我梗係扮唔知,話未去,諗住行過去
佢就問我單no.,幫我check下,寄比我,又話搬梗舖,叫我唔好上去
咁我埋等囉,加上我又要去7日旅行
我等左十日,我反香港就即刻打比佢
佢話我相簿爛左,要再整
我話,咁我拎左d相先(老死都拎左相dvd先,點之遲d揾唔揾到佢架),約佢第二日交收
咁佢又話,不如你自己去晒,我平d賣晒所有file比你(我淨係bb 展join$3xx package ,好似包十幾張,我無再加錢)
最好,成功拎反d相DVD 咋,真係好釆

複式洋房

引用:Quote:原帖由+kathyp+於+15-03-16+發表其實

原帖由 wingcrown 於 15-03-18 發表
我比較好釆,我10月去舊址,點之close ,我影完晒相,上去拎相,點之關門大吉,落到管理處,個姨姨話佢地上 ...
我都係BB展join$3xx ....
甘您俾左幾多買所有copies?

複式洋房

我都比左成5千幾整相簿,而家打電話冇人聽,whatsapp又唔覆,叫做好彩攞左相底,都唔知可以點做

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+wingcrown+於+15-03-18+發表

原帖由 kathyp 於 15-03-18 發表
我都係BB展join$3xx ....
甘您俾左幾多買所有copies?
好少錢jor , 實數唔記得,但好少

洋房

我直接打去what app 個電話都無人聽…唉…

禁止訪問

引用:我直接打去what+app+個電話都無人聽…唉…

洋房

只想攞返DVD, 有乜方法呀?

洋房

Hi,請問可否告知他們員工的聯絡號碼?因為剛剛先知道佢地走左佬.....萬分感激

別墅

有無新消息

首頁

尾頁

跳至