使用意見

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

我已經用你所講既軟件RESIZE啦,90*75, 17.6KB, 點解仲唔得架????????????

宜家D相機分分鍾都OVER 600萬像素,大頭相要咁細,真的不容易啊..

[ 本文章最後由 小仙女Mummy 於 08-5-12 09:53 編輯 ]
親子王國以外之連結已被刪除

珍珠宮

我早幾日明明轉左第二張大頭相, 點解今日返到公司又變反舊果張架?? 我按左F5都唔得mouth:

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得係好似有d問題,我識有人成功換到,亦睇到新圖,但第二日又出番舊圖,唔理佢,過一陣又轉番新......暈!?-(

男爵府

究竟點整架>???????????????????

我已經用你所講既軟件RESIZE啦,90*75, 17.6KB, 點解仲唔得架????????????

宜家D相機分分鍾都OVER 600萬像素,大頭相要咁細,真的不容易啊..

男爵府

咁耐都無人理架??????????咁要呢個TOPIC做咩黎架?????

究竟點整架>???????????????????

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你轉唔到,個系統有無咩顯示話點解唔得﹖
定係話成功,但都係無轉到﹖

男爵府

系統就話唔得..但沒講原因,我記得以前,就算唔得,佢都會提示,SIZE太大或者其它原因,宜家都唔知發生咩事..而且我試左几張相全部都唔得..我已經RESIZE到好細好細啦..

原文章由 小草 於 08-5-19 14:29 發表
你轉唔到,個系統有無咩顯示話點解唔得﹖
定係話成功,但都係無轉到﹖

版主

我見大部份人唔成功都不離三個情況﹕

1. 話你size唔啱
2. 話你有必要項目未填
3. 話你成功但又無轉到

如果你三樣都唔係,就真係未諗係咩原因。
或者你將佢顯示話你唔成功既字句copy出黎,研究下,再唔明就試下問管理員~
原文章由 小仙女Mummy 於 08-5-20 12:28 發表
系統就話唔得..但沒講原因,我記得以前,就算唔得,佢都會提示,SIZE太大或者其它原因,宜家都唔知發生咩事..而且我試左几張相全部都唔得..我已經RESIZE到好細好細啦.....

男爵府

Hello, 我用另一台電腦試左新相,SIZE得16.7KB,但結果仍然唔得,系統顯示如下::::

您設置的頭像類型無效,請返回修改。

請指教..

原文章由 小草 於 08-5-20 15:23 發表
我見大部份人唔成功都不離三個情況﹕

1. 話你size唔啱
2. 話你有必要項目未填
3. 話你成功但又無轉到

如果你三樣都唔係,就真係未諗係咩原因。
或者你將佢顯示話你唔成功既字句copy出黎,研究下,再唔明就試下問管理員~
...

男爵府

upppppppppppppppppp

原文章由 小仙女Mummy 於 08-6-1 11:01 發表
Hello, 我用另一台電腦試左新相,SIZE得16.7KB,但結果仍然唔得,系統顯示如下::::

請指教..

公爵府

畀面勳章

我老公話像數太大RESIZE唔到!

大宅

我想問點解,我成日整完都回覆返我,"您沒有填寫必填項目,請返回修改。"

版主

e-mail 下面個「回覆顯示」揀左未﹖先揀左「舊的在前」或「新的在前」再換頭像~
原文章由 KK 於 08-6-30 18:42 發表
我想問點解,我成日整完都回覆返我,"您沒有填寫必填項目,請返回修改。"

大宅

THANKSSSSS!!!!!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想換大頭相,但提交時佢話我有必要項目未塡,必要項目係乜野呀?

版主

e-mail 下面個「回覆顯示」揀左未﹖先揀左「舊的在前」或「新的在前」再換頭像~
原文章由 babymuimui 於 08-7-10 17:09 發表
想換大頭相,但提交時佢話我有必要項目未塡,必要項目係乜野呀?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 小草 於 08-7-10 17:55 發表

明白,已經整到la,唔該哂

男爵府

我既問題到宜家仲沒解決,睇張相我囡囡仲著住羽绒衫就知啦..
RESIZE 到60*80, 17KB都唔得...邊個幫幫手啊...唔該..

原文章由 小仙女Mummy 於 08-6-1 11:01 發表

請指教..

版主

我都唔清楚
你張相係咪jpg格式架﹖試下轉做gif格式睇下得唔得~
原文章由 小仙女Mummy 於 08-7-14 11:22 發表
我既問題到宜家仲沒解決,睇張相我囡囡仲著住羽绒衫就知啦..
RESIZE 到60*80, 17KB都唔得...邊個幫幫手啊...唔該..

男爵府

THANKS SO SO SO SO MUCH 小草,終于改到啦..

原文章由 小草 於 08-7-14 12:23 發表
我都唔清楚
你張相係咪jpg格式架﹖試下轉做gif格式睇下得唔得~

[ 本文章最後由 小仙女Mummy 於 08-7-16 11:58 編輯 ]

首頁
12345...12

尾頁

跳至