想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想預備台灣ivf,如果開針,要自行搵醫生Day2,3照卵泡,請問知唔知尖沙咀區邊道有醫生有幫我照,而且唔難約?thx

洋房

引用:想預備台灣ivf,如果開針,要自行搵醫生Day

原帖由 cpke 於 14-09-18 發表
想預備台灣ivf,如果開針,要自行搵醫生Day2,3照卵泡,請問知唔知尖沙咀區邊道有醫生有幫我照,而且唔難約 ...
我都想知

大宅

想預備台灣ivf,如果開針,要自行搵醫生Day2,3照卵泡,請問知唔知尖沙咀區邊道有醫生有幫我照,而且唔難約 ...
仁安得唔得?

大宅

我試過一個喺旺角中心,唔難book, 不過我同佢唔多夾,所以之前淨搵佢照...

大宅

我系香港生殖学中心揾.dr.chan.
佢好有醫德. 地址系tst 海洋中心.
你可以打去問問.

大宅

回覆:cpke 的帖子

Jm妳係老劉定翁翁?

大宅

引用:Jm妳係老劉定翁翁?

原帖由 kalolinhui 於 14-09-20 發表
Jm妳係老劉定翁翁?
都係考慮依兩個其中一個,睇左D comment,應該會決定翁醫師!

kalolinhui  明白,因為我見老劉唔   發表於 14-9-20 21:59

男爵府

cpke 發表於 14-9-20 14:50
都係考慮依兩個其中一個,睇左D comment,應該會決定翁醫師!

佢地兩個很出名? 可否PM details?

大宅

引用:Quote:cpke+發表於+14-9-20+14:50+都係考慮

原帖由 sweethk 於 14-09-20 發表
佢地兩個很出名? 可否PM details?
你Search依道一個topic: 台灣ivf 係講老劉,另一個topic : 台灣愛群lVF分享區 就講翁醫師的,可慢慢睇,我都係睇依兩個,有JM分享資料

首頁

尾頁

跳至