美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無sis 係呢間做緊yoga??
我想join旺角店
而家月費幾多?
堂會唔會好難book?
Fitness 值唔值得join?

大宅

回覆:有無sis join左PURX YOGA

我係 LP fitness and yoga. 舊會員,大約每月8百,兩年約。玩fitness 多過yoga。
Fitness 某啲堂難 book (cycling, body pump, VIPR). Yoga 就放工時候嘅 Hatha one, hot hour, 但 standby 多數都有。

別墅

引用:我係+LP+fitness+and+yoga.+舊會員,大約每

原帖由 eternalflame 於 14-09-24 發表
我係 LP fitness and yoga. 舊會員,大約每月8百,兩年約。玩fitness 多過yoga。
Fitness 某啲堂難 book (c ...
請問你係唔係join 任玩?

大宅

回覆:有無sis join左PURX YOGA

係。

別墅

引用:係。

原帖由 eternalflame 於 14-09-24 發表
係。
唔該哂
等我去試下堂先

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我只係LP join yoga, 一次俾, 兩年約, 除開682/月
yoga堂peak hour多人的, 加上受歡迎導師更難book.
我自己就會用app去book, 兩日前9點book就99%會book到. 如果wait的話, 通常都會wait到.

大宅

回覆:有無sis join左PURX YOGA?

就係因為難book, 同埋好多新同學,所以我quit左。

複式洋房

回覆:aybaby 的帖子

你可以試埋myoga,佢都有得試堂,師資就一定pure好d,但係如果你純粹想做下yoga,無咩特別要求,myoga就價錢平d

大宅

i only do yoga at LP Mong Kok. Around 682 per mth

別墅

引用:你可以試埋myoga,佢都有得試堂,師資就一

原帖由 chinlai 於 14-09-24 發表
你可以試埋myoga,佢都有得試堂,師資就一定pure好d,但係如果你純粹想做下yoga,無咩特別要求,myoga就價錢 ...
等我再睇下d資料先

別墅

引用:i+only+do+yoga+at+LP+Mong+Kok.+Around+68

原帖由 silent_audrey 於 14-09-24 發表
i only do yoga at LP Mong Kok. Around 682 per mth
其實我好怕呢d海鮮價
有朋友join 左任做要成千蚊

首頁

尾頁

跳至