自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 bebebibi 於 14-10-04 發表恐

原帖由 beiette 於 14-10-04 發表
見到佢既回覆,真係好un眼,扮和平使者 真係好想頒個諾貝爾和平獎過佢

...
佢都有獎攞,我哋咪德蘭修女

男爵府

回覆:好唔想呢度俾d冷血既人佔領

班學生而家唔係扭計唔返學,係為大家未來努力,冷血嘅人,唔該你哋出去睇下佢哋,个个一日瞓冇幾粒鐘,个个甩皮甩骨咁,你可以唔心痛?人不獨親其親,不獨子其子,真係咁難?你可以話佢出去抵死,冇人叫你咁做,你唔代表我。但請你哋收起毒舌,繼續冷眼旁觀

珍珠宮

邊個冷血 攪到人破產個批人?

cream090909  哦,或者老公都話出嚟   發表於 14-10-4 17:58

男爵府

引用:當佢地睇到明知係吾岩時, 就只會死撐一句

原帖由 MYLIM 於 14-10-04 發表
當佢地睇到明知係吾岩時, 就只會死撐一句, 「無前無後,吾評論」。 妖! 要睇前, 睇後就睇now, cable... ...
講得好

大宅

吾回應佢地就最好(不過我自己忍吾住回過幾個),我睇到有jm話叫解放軍黎鎮壓tim....

禁止訪問

回覆:pondlily 的帖子

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:吾回應佢地就最好(不過我自己忍吾住回過幾

原帖由 jean2012 於 14-10-04 發表
吾回應佢地就最好(不過我自己忍吾住回過幾個),我睇到有jm話叫解放軍黎鎮壓tim....

...
好多你諗唔到賤無可賤惡無可惡都有!唉

大宅

回覆:pondlily 的帖子

人性不分,事非黑白巔倒

男爵府

cutekiddy 發表於 14-10-4 05:02
我係串佢咋!

同佢交過手,幾次都問到佢潛水敗走!
第一次同ooo 交手,原來佢怕羅家英式演繹,第2版已經走咗!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13006278&extra=&page=2

第二次偶然見到佢又玩野,忍唔住打吓招呼 #124, 137, 143, 158
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13014534&page=7#pid192852726

第三次.....

男爵府

Agree

大宅

無上黎幾日,好彩班有良知嘅Jm仲喺度!之前見到嗰D反佔中嘅言論睇到我心都寒!

首頁

尾頁

跳至