親子旅遊

跳至

首頁
12345...17

尾頁

複式洋房

回覆:有人join過《高美匯》嗎?

我早幾個月前join咗,打算book1/5去,今天全日打電話去都無人聽,上網search,才知咁多人中招,幸好有jm book到,我打算明天每日一有時間就打去試吓.除了封信的book房號碼,上它website還有個公司電話

洋房

有人成功约到酒店吗?是打什么电话?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我有朋友上年買咗,諗住聖誕節住,點知話冇房,叫佢住"君怡",我朋友當然唔肯啦。跟住打電話再問又冇人聽。後來佢打去CARD CENTER ,叫CARD CENTRE幫佢追番條數。好好彩,竟然追到。

大宅

死啦我都買左呀!! 上年12月買又係今年諗住快手用哂佢..
我仲買左2套4千几蚊.........!!!

請問樓上MJ點可以叫咭CENTER退呀??

複式洋房

引用:我都join咗,+電話永遠打唔通,+book+親都話f

原帖由 維尼熊pooh 於 15-03-26 發表
我都join咗, 電話永遠打唔通, book 親都話full, 我都好後悔, 因為碌咭銀行月結單是用人民幣, 所以我都估係 ...
同埋佢有來電顯示。
同埋upgrade咗房都係假的,房間都係普通,你可直接打去澳門問

複式洋房

引用:我也受騙了!我也是收到自稱是澳門喜來登職

原帖由 Zame 於 15-03-31 發表
我也受騙了!我也是收到自稱是澳門喜來登職員來電,然後他收了錢後(原來用人民幣,加埋對換收費,唉!), ...
你好,我問過海關,係佢有證據會告佢,但錢攞唔番

洋房

有人成功book到的吗?用什么方法、如果沒有就报案了

大宅

我打左去卜但又係話紅日呀, SAMMI演唱會呀咁要加錢...
由$780-15XX不等 FOR 星期六日紅日...
我問佢又話只加15% TAX, 佢無言...扮聽唔到...
跟住我話要退錢, 佢話要搵人覆我電話, 我覺得佢未必會打番比我....
好後悔買左....

如果要一齊追討請通知...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 bbmike 的帖子

我朋友打去過數銀行講出情況,比晒D資料銀行。過咗幾個月,銀行覆佢追番畢數。

複式洋房

我打過電話去book1/5,話full哂,咁我問如果加錢upgrade 有無房,職員話有,又話搵人覆我,—直收不到call,之後打去問book定8月,諗住咁早book唔會又無房,又話要6月尾才可book,根本就係咁拖

大宅

kiki91420 發表於 15-4-19 23:38
我打過電話去book1/5,話full哂,咁我問如果加錢upgrade 有無房,職員話有,又話搵人覆我,—直收不到call,之 ...
係呀, 仲有几個月就到期都唔知點好...
你地會唔會報案定點做?

複式洋房

係呀!要日日追,同埋佢係大陸公司,有機最後抽你間房。
我都係日日追先可以去到澳門,同埋打去喜來登日日check住間房。自助餐更加唔駛諗。
想問問之前係咪有人可以用晒優惠?

複式洋房

引用:Quote:kiki91420 發表於 15-4-19 23:38 我

原帖由 bbmike 於 15-04-20 發表
係呀, 仲有几個月就到期都唔知點好...
你地會唔會報案定點做?
我試下打去card center問吓可否取消這個交易先

大宅

kiki91420 發表於 15-4-20 12:42
我試下打去card center問吓可否取消這個交易先
你就好啦, 我經朋友幫我買, 所以我而家好被動乜都做唔到....

複式洋房

引用:Quote:kiki91420+發表於+15-4-20+12:42+我

原帖由 bbmike 於 15-04-20 發表
你就好啦, 我經朋友幫我買, 所以我而家好被動乜都做唔到....
我都幫朋友買咗套,咁我又追;朋友又一齊追。
同埋佢會叫唔同的人話full,又話有function ...你要堅持,同埋,最好笑係佢俾咗confirmation code我,之後,又有3個不同同事話book唔到房。
但好彩之後都有得住。

別墅

回覆 維尼熊pooh 的帖子

我妹都買左, 不過上次book唔到房, 但經佢地買左船飛.....
我打左兩日都冇人聽, 可以點做呢?

複式洋房

引用:回覆+維尼熊pooh+的帖子我妹都買左,+不過上

原帖由 chan1209 於 15-04-21 發表
回覆 維尼熊pooh 的帖子

我妹都買左, 不過上次book唔到房, 但經佢地買左船飛.....
你試吓用133/ 其他電話號碼

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 magkit1216 的帖子

你打邊個電話, 如果打book 房部, 唔會有人聽, 成日都係留言, 你打去sales department.

複式洋房

引用:回覆+magkit1216+的帖子你打邊個電話,+如果

原帖由 維尼熊pooh 於 15-04-21 發表

你打邊個電話, 如果打book 房部, 唔會有人聽, 成日都係留言, 你打去sales departm ...
打去sale department
總之邊個聽電話就同佢講,要找話事果個。因為sale都唔會聽你電話
打到好似個傻婆咁。好慘!俾錢都要咁

大宅

同你一样, 係咁等電話打電話追追追.................................

首頁
12345...17

尾頁

跳至