夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

你自己鍾意咁做就得啦
我好自私, 我最愛我自己; 如果無盡頭睇唔到出路咁付出; 我唔制.

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 pigpeppapig 於 14-10-15 發

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-15 發

原帖由 pigpeppapig 於 14-10-15 發表
所就係無所謂,佢已碌卡咪搞掂囉,你又要俾返cash...老實講有點怪
怪就唔怪咁始終我同佢講過會比番佢

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

男爵府

畀面勳章

回覆 lavenderwong 的帖子

Oh, 打到個keyboard, 跟手返工, 冇留意tim, sorry

妹妹於09年11月25日出世啦!

軒軒做哥哥啦!生生性性啦!

男爵府

佢碌咭你俾番錢咪則係佢俾,佢都吾好意思收番你啦,兩調年拍拖吾吏搞甘多野啦,拍拖週年其實吾吏慶祝啦!甘麻煩

公爵府

引用:原本book好曬酒店同餐廳,12月慶祝2週年,p

原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發表
原本book好曬酒店同餐廳,12月慶祝2週年,plan好行程,雖然只係拍拖兩週年,酒店方面搵左佢妹妹幫手book,但 ...
你好細心啊
但既然佢唔想去,或者你自己去,試下佢既反應都好

大宅

引用:回覆 lavenderwong 的帖子Oh, 打到個keyboa

原帖由 ConnieChung 於 14-10-15 發表

Oh, 打到個keyboard, 跟手返工, 冇留意tim, sorry
嘻嘻,唔緊要

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

引用:佢碌咭你俾番錢咪則係佢俾,佢都吾好意思收

原帖由 Kristytracy 於 14-10-15 發表
佢碌咭你俾番錢咪則係佢俾,佢都吾好意思收番你啦,兩調年拍拖吾吏搞甘多野啦,拍拖週年其實吾吏慶祝啦!甘 ...
你講野有d問題,諗下先再講啦

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發

原帖由 六月之星 於 14-10-15 發表
你好細心啊
但既然佢唔想去,或者你自己去,試下佢既反應都好
好主意

男爵府

回覆:係我做多左

我曾經有個ex同你一樣,因為我都係浪漫主義者,但佢唔係。佢講到明慶祝送卡送禮物係為唔令我失望先做,佢自己覺得毫無意義 真係白底黑字寫係週年卡上-.-

但我覺唔係我地問題,只係未遇到同一類既浪漫型男人啫!

大宅

牛年勳章

lavenderwong 發表於 14-10-14 13:09
係我太多餘搞埋d無謂野
其實你唔係多餘..唔好咁諗自己先~
男人係咁架啦~駛錢既浪漫佢地唔like架~
我同我老公一齊十個年頭,,數埋慶祝週年三隻手指數得晒~
so好睇你自己接唔接受到佢咁..因為你要預佢第3年, 第4年或以後..
都係以呢種態度去過週年紀念..
其實最緊要佢鍚你啫~~呢d唔好咁上心..我都睇化晒~hehe

男爵府

點解男友同媽咪住,
會話日日都三人世界,

樓主, 你搬左去男友屋住咩,
如果係, 佢唔會珍惜係正常,
日日見, 搞咁多野做乜.

子爵府

咁男友認為點才是浪漫?我咁問是因為每個人認為浪漫都不同,好似我為對方安排好神秘活動,就已經覺浪漫,最後對方有事不能來,對方不會知我所安排(我不會講返出來)的都無所謂,因為過程中我已發現我是將對方放在自己心中。所以每個人定義不同。如果你認為對方要認同你所做需要直接同對方講。

男爵府

佢收番你錢咪又俾人話根根計教,男人多數吾會收,我諗得好清楚先講

大宅

引用:回覆 lavenderwong 的帖子佢收番你錢咪又俾

原帖由 Kristytracy 於 14-10-16 發表

佢收番你錢咪又俾人話根根計教,男人多數吾會收,我諗得好清楚先講 ...
你真係諗得唔夠清楚

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-15 00:06

原帖由 111aaa 於 14-10-15 發表
初相愛仲肯為佢付出不求回報, 但時間耐左再加上小朋友, 就會埋怨, 2個人就會愈來愈遠,

你睇下post, 再諗 ...
好多謝你丫,我同男朋友傾完,佢都覺佢要改變一下,佢仲同我講因為我係佢人生第2個女朋友,所以跟本唔識點浪漫點去做,佢話會改下,仲好突然送左好令既花花比我。

但都要多謝各位幫我既jm同巴打

UniqueS    發表於 14-10-20 23:43

大宅

回覆:係我做多左

男爵府

lavenderwong 發表於 14-10-17 00:39

嘩! 好靚呀, 你就開心番晒, 以後有事就傾一傾. 你就好, 傾完冇事, 而家我先開戰.

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-17 00:39

原帖由 111aaa 於 14-10-17 發表
嘩! 好靚呀, 你就開心番晒, 以後有事就傾一傾. 你就好, 傾完冇事, 而家我先開戰. ...
多謝你就真。

別墅

回覆:Nicole. 的帖子

你都幾好想象力

首頁

尾頁

跳至