網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我的育兒心得勳章 想生BB熱投

我之前淘左批小朋友用品, 用4px 10/10 付款, 12/10 話出庫, 21/10 仲排緊隊出關... 結果我唔等, 淘多少少野, 用順豐, 因為較輕, 都係貴左幾蚊雞, 20/10 晚付款, 21/10 話出庫, 剛收到SMS 話有得攞!!!!
真係...抵讚
吾意愛而不錮,尊而不評,同而不擾,邀而不迫,離而無怍,論而不責,助而無犯。得此相待,方互澤潤

象牙宮

回覆:順豐真係好快...

係唯一佢地先咁快,24運作咁!

子爵府

無話可說 發表於 14-10-22 10:10
係唯一佢地先咁快,24運作咁!
正如你的名字 ^^
雖然唔係趕住用,但係要等10日8日或者更長,就失去網購的精髓了

吾意愛而不錮,尊而不評,同而不擾,邀而不迫,離而無怍,論而不責,助而無犯。得此相待,方互澤潤

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

但我唔係既, 20號晚出庫, 而家未到, 送上門的。

子爵府

jessraybb 發表於 14-10-22 11:14
我係自取的,希望你快D有得攞

禁止訪問

回覆:ho-liday 的帖子

子爵府

回覆 Fiona_ho 的帖子

係呀, 我係新手, 係收件地址填上香港地址,然後在不同店舖買東西,去付款個部份就有國際轉運,我揀順豐 lor (得順豐同 4px)
遲D清關順番,會試下用其他集運公司,平D,如果趕同輕身,順豐真係方便D

子爵府

我前晚比錢 尋晚寄貨 今日已到香港
等緊收sms自取

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 ho-liday 的帖子

即 順豐 都可以集運?
先拍單,再係付款時揀 國際集運?
順豐 個倉係污深圳嗎?

價錢係 首重 19 人仔? -> link 國際轉運
thks
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

象牙宮

引用:但我唔係既, 20號晚出庫, 而家未到, 送上門

原帖由 jessraybb 於 14-10-22 發表
送上門係會耐D

象牙宮

引用:回覆 ho-liday 的帖子即 順豐 都可以集運?

原帖由 linggo 於 14-10-22 發表

回覆 ho-liday 的帖子
淘寶網用國際轉運,揀順豐,就可以集運,不過唔係間間店都得

珍珠宮

回覆 無話可說 的帖子

如果間店唔得。。俾唔到錢? 定有提示?
順豐一向都十幾蚊。。定係近日加左價?
thks

象牙宮

引用:回覆 無話可說 的帖子如果間店唔得。。俾唔

回覆 無話可說 的帖子

如果間店唔得。。俾唔到錢? 定有提示?
用電腦就睇到用唔用到架喇,用到會寫“國際轉運$13”之類字眼!電話唔知喇!用唔到會話唔支持轉運!順豐一向都貴,所以唔趕唔輕都唔好用佢囉!而家$19人仔首重,之後好似$8,但有0.5KG咁計

禁止訪問

回覆:ho-liday 的帖子

珍珠宮

除左 順豐。。其他集運。。正常返未?

象牙宮

引用:除左 順豐。。其他集運。。正常返未?

除左 順豐。。其他集運。。正常返未?
我黎緊呢轉用夜貓,聽講無咩大問題,用完話你知

子爵府

無話可說 發表於 14-10-22 14:55
我黎緊呢轉用夜貓,聽講無咩大問題,用完話你知
我泥緊都會試下夜貓

子爵府

無話可說 發表於 14-10-22 14:01
淘寶網用國際轉運,揀順豐,就可以集運,不過唔係間間店都得

對呀,估因為順豐收得好嚴,才這麼快,有D野順豐會拒收的,要問清楚

複式洋房

我明明選左送上門,但唔知點解送左去順豐分店,之後打去,話送上門要加錢,佢都無列明,咁我點先可以送上門?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

ho-liday 發表於 14-10-22 11:17
我係自取的,希望你快D有得攞
下晝到咗了

首頁

尾頁

跳至