網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:bbasco 的帖子

請問電話要唔要裝安全控件?用中銀雙幣咭要我裝,但又唔知點裝落手機

別墅

回覆:小倩 的帖子

想問iphone 是否要用firefox?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

happyhh 發表於 16-6-28 21:58
想問iphone 是否要用firefox?
iphone應該可以用safari/firefox/chrome
不過付款只可用PPS, 不能用八達通

洋房

WING1004 發表於 16-1-29 17:11
我用 firefox 去到支付寶但就彈吾到 pps 付款出來, 可以教我嗎?

只要唔用店舖優惠就可以彈出pps/八達通付款

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

現在已不能手机付款了。淘宝改了制度。

大宅

EBCN 發表於 16-10-4 23:38

唔怪啦,原來已經唔得,我試左好多次都唔得

子爵府

引用:現在已不能手机付款了。淘宝改了制度。

原帖由 EBCN 於 16-10-04 發表
今早試了好多次比唔到, 原來改了制度

子爵府

回覆:親身實戰:手機付款

男爵府

magcat 發表於 16-11-9 09:12
今早試了好多次比唔到, 原來改了制度

下下要開電腦俾錢煩到死。。。。

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

lkube 發表於 16-12-12 23:08
下下要開電腦俾錢煩到死。。。。

係囉

公爵府

我用緊iphone6, 請問有成功俾pps 嗎? 謝謝

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

EBCN 發表於 16-10-4 23:38

用chrome一直也可以,沒問題

複式洋房

小倩 發表於 17-1-12 15:13
用chrome一直也可以,沒問題

Iphone可以嗎?

大宅

回覆 小倩 的帖子

我最近用Chrome都唔得 , 俾唔到錢, 係咁彈支付寶出黎, 一係就叫我再LOGIN, 總之攪完一大輪都係俾唔到錢。

王國長老

edithmaya 發表於 17-4-7 17:36
回覆 小倩 的帖子

我最近用Chrome都唔得 , 俾唔到錢, 係咁彈支付寶出黎, 一係就叫我再LOGIN, 總之 ...

要轉desktop 模式
無問題

珍珠宮

BK Milk勳章

小倩 發表於 14-10-22 10:29
用Firefox係可以做到㗎~
唔使下下開電腦

但呢個方法用喺iPhone pps 係唔得

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

想請問下如果我用左桌面版,但到比錢時都係出現呢個畫面,係咪代表唔成功?我samsung機用firefox

翡翠宮

減齡達人勳章

florapang0426 發表於 17-7-12 18:53
想請問下如果我用左桌面版,但到比錢時都係出現呢個畫面,係咪代表唔成功?我samsung機用firefox

...

佢冇叫我裝任何野

首頁

尾頁

跳至