想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我d m 好唔準, 體温以上升咗,近日如果大力少少按吓嗰乳房, 又有少少痛,又有少少胃氣,同理一食嘢,嗰肚又有d唔舒服.

Frankly,已沒有courage去check.

憑大家經驗, 我是否又失敗咗?
羲羲 :-P :-P :-P

公爵府

畀面勳章

仲咩唔驗下尼
原文章由 SoBBMaMi 於 08-3-6 13:23 發表
我d m 好唔準, 體温以上升咗,近日如果大力少少按吓嗰乳房, 又有少少痛,又有少少胃氣,同理一食嘢,嗰肚又有d唔舒服.

憑大家經驗, 我是否又失敗咗? ...
[img][/img]

複式洋房

我都15 16. 到7號就day30.由於d m 勁唔準,而且失敗好多次,frankly,too difficult to face the reality if fail again.
羲羲 :-P :-P :-P

男爵府

如你驚面對失敗就等經期黎啦.

原文章由 SoBBMaMi 於 08-3-6 14:02 發表
我都15 16. 到7號就day30.由於d m 勁唔準,而且失敗好多次,frankly,too difficult to face the reality if fail again.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 SoBBMaMi 於 08-3-6 13:23 發表

憑大家經驗, 我是否又失敗咗? ...

你係咪一直 keep住量體溫? 如果有16 日以上高溫, 已經好大機會有架啦

首頁

尾頁

跳至