論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位好,

我第一次請工人....請左個印印...主要o係照顧我年老o既father...
佢做左都未夠一個月....但俾我地發現...
我father有個盒放coins既...唔見左d $10/$5..coins...因為我father專登數住d大coins 睇下佢會唔會攞....發覺真係唔見左d....

之後我張條牛仔褲掛o係toilet....專登放幾十蚊散紙+coins入褲袋....放左幾日都無事.....點知尋日佢攞左去洗....平時掛o係toilet d 衫佢唔會攞去洗架.....o甘我就問佢我條褲入面有無$? 佢答無....我再問佢係咪巢過無$架? 佢都係答無.....

只係做左大半個月已經開始o甘.......我可以點做??? 係咪要抄佢?? 定係暗示叫佢醒定d???
點樣抄佢可以唔洗補一個月俾佢架??
唔該晒o甘多位幫忙...thxxx

男爵府

搵agent同佢傾.........我上次專登放$5入污衣桶.......又係無左.......跟住我直頭同佢講........我應該有$5入面........最終........佢都要交出黎.

我覺得一定要比佢知.........你地係知既.........唔係........佢會變本加勵.

大宅

虎到金來勳章

想唔洗補$抄佢就要mark 哂銀紙d number 裝佢, 人庄並獲, 錄佢音效(認偷竊), call police, 抄!

花很多心機

男爵府

我就係苦無証據, 所以賠足比佢走, 之前一直想拖, 點知越偷越多, 最終臨完約前半年, 就炒咗至過年

首頁

尾頁

跳至