美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊個機場會有
上網只搵到06年的post 話?羽田機場有而家重係嗎? 價錢係日本官網的免稅價? 唔該各位

男爵府

KansaI & Fukuoka, 其他機場就何以上網check

大宅

引用:請問邊個機場會有+上網只搵到06年的post+話

原帖由 藍藍mami 於 14-11-01 發表
請問邊個機場會有
上網只搵到06年的post 話?羽田機場有而家重係嗎? 價錢係日本官 ...
北海道新千歲機場有,今年8月頭買過

大宅

請問邊個機場會有
上網只搵到06年的post 話?羽田機場有而家重係嗎? 價錢係日本官 ...
之前聽d jm講過,成田同大阪關西都有

大宅

引用:KansaI+&+Fukuoka,+其他機場就何以上網chec

原帖由 chloeyiu 於 14-11-01 發表
KansaI & Fukuoka, 其他機場就何以上網check
福岡機場有咩?我揾機場web site, duty free shop web site 揾唔到,個機場好似好細

男爵府

有呀, 今年6月去過係福岡機場, 我去之前都上網check過冇, 後來見到有都好surprised. 都幾大幾舒服,個時又無咩人,ba 又識英文, 又有野送....

大宅

引用:有呀,+今年6月去過係福岡機場,+我去之前

有呀, 今年6月去過係福岡機場, 我去之前都上網check過冇, 後來見到有都好surprised. 都幾大幾舒服,個時 ...
請問價錢係咪平過香港?大概幾多折到?

男爵府

日本官網免稅價, 依家yen 0.0691~0.07 算, eg balancing lotion 大約hkd 735 refill 裝, 都幾低; 其他你要比吓啦....

伯爵府

請問邊個機場會有
基本上香港有直航機去嘅日本各個機場都有,但齊唔齊貨就好難講(例如唔係間間機場有bl refill, cotton...)
而家日元平,所以會再平少少,但嚟緊sogo 都有thankful week ,要自己計計邊個抵啲

大宅

引用:Quote:原帖由+藍藍mami+於+14-11-01+發表請

原帖由 576644 於 14-11-01 發表
基本上香港有直航機去嘅日本各個機場都有,但齊唔齊貨就好難講(例如唔係間間機場有bl refill, cotton...)
...
日本達人,你皮膚好返未呀?

侯爵府

回覆:日本機場買cdp

羽田有,好齊貨

伯爵府

引用:Quote:原帖由+576644+於+14-11-01+發表基本

原帖由 angelakeung411 於 14-11-01 發表
日本達人,你皮膚好返未呀?
好返啲啦,多謝關心

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

有呀, 今年6月去過係福岡機場, 我去之前都上網check過冇, 後來見到有都好surprised. 都幾大幾舒服,個時 ...
係咪離境既位置?

大宅

Thanks. 有冇 pola? Cle de peau 同 pola 大唔大間?怕冇貨買唔到

大宅

東京成田jal duty free 有cdp 同pola,搭jal係jal duty free買skincare 有extra 5%off.

男爵府

無留意有無 pola, 我只用cdp

當然係喺離境la, 係dutyfree 裏面, 要checkin, 過完immigration先見到

大宅

回覆:saiteilife 的帖子

請問呢d point card 就咁申請就ok? 定買滿某個價錢既野先有?

禁止訪問

引用:請問呢d+point+card+就咁申請就ok?+定買滿

首頁

尾頁

跳至