夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我有一個男性朋友,佢最近同我苦訴,佢話有一日,佢老婆主動同佢坦白,佢愛上咗佢地個囡間幼稚園嘅一名女主任。我好震驚,唔係化?佢話佢老婆中學時代曾經係les,有同女仔拍過拖經驗,但自從升上大學就鍾意返男仔,冇咗行返以前條路。但佢老婆都好坦白,因為知道自己感情嘅野唔受控制,成日諗起個女主任,好辛苦,又好對唔住c6, 自問又好錫個囡。個女主任完全唔知情,而家只不過係暗戀。我點樣可以幫到佢地兩夫婦呢? 係咪轉校會有改善?聽講係名校好難入,而家先剛讀K1冇耐。

水晶宮

回覆:朋友苦訴:愛上幼稚園老師

點解個老婆咁坦白?

大宅

畀面勳章

回覆:wcandtt 的帖子

我估佢係重視呢個婚姻同家庭,因為暗戀而且係同性,令佢好有罪疚感掛。

子爵府

佢鍾意人,人都未必鍾意佢啦。勸佢疊埋心水專心留返係呢頭家啦

禁止訪問

翡翠宮

大宅

引用:我有一個男性朋友,佢最近同我苦訴,佢話有

原帖由 Einet2009 於 14-11-02 發表
我有一個男性朋友,佢最近同我苦訴,佢話有一日,佢老婆主動同佢坦白,佢愛上咗佢地個囡間幼稚園嘅一名女主 ...
衰d講句\"short 上腦‘’幾十歲仲搞d甘野,訓醒未

瑪瑙宮

轉校又會暗戀第二個 ge 姐. 見下輔導.

翡翠宮

個老婆

好恐怖

男爵府

我有一個男性朋友,佢最近同我苦訴,佢話有一日,佢老婆主動同佢坦白,佢愛上咗佢地個囡間幼稚園嘅一名女主 ...
Les不是跟T B相戀?
會2個女性化的女同性戀者相戀的?

子爵府

回覆:Einet2009 的帖子

我有個朋友同你個case 好似!marry 後有小朋友sin發現自己les!!都比佢老公發現咗

別墅

咁好痛苦喎! 唯有同佢傾佢想點?係想搵返個女朋友?

水晶宮

BK Milk勳章

我係老公會

大宅

引用:Quote:原帖由 Einet2009 於 14-11-02 發表

原帖由 07mama 於 14-11-02 發表
Les不是跟T B相戀?
會2個女性化的女同性戀者相戀的?
未必,其實好多外國嘅les雙方都好女性化,純粹鐘意女人,我覺得TB係性別障礙,其實一個女嘅鐘意TB同鐘意男人冇分別,個人觀點

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 07mama 於 14-11-02 發表Les

原帖由 babysuki23 於 14-11-03 發表
未必,其實好多外國嘅les雙方都好女性化,純粹鐘意女人,我覺得TB係性別障礙,其實一個女嘅鐘意TB同鐘意男人冇 ...
係呀,聽講個女主任係成熟女性型,而我朋友都係好女性打扮。

大宅

畀面勳章

引用:我有個朋友同你個case 好似!marry 後有小

原帖由 doryi 於 14-11-02 發表
我有個朋友同你個case 好似!marry 後有小朋友sin發現自己les!!都比佢老公發現咗

...
咁你個朋友點收科?講開又講,我阿媽個女同事,佢老公愛上咗小三,而小三竟是男人,後來離婚收場,佢地有一對仔女架 我朋友,正如我所講,現時只不過係暗戀階段,而且對方又未必係有同性戀傾向,希望早日回頭是岸啦 最慘係個囡囡

子爵府

回覆:Einet2009 的帖子

冇用ka...我有講過!不過我個friend 都話唔愛男人!佢老公唔action...大家做番嗰小朋友啲爸爸媽媽!其實我嗰friend 嗰老公真係好好嫁我有話我嗰friend, 我lee d 想有家庭就find 唔到好男人!比佢有,佢又玩嘢

男爵府

引用:Quote:原帖由 07mama 於 14-11-02 發表Les

原帖由 babysuki23 於 14-11-03 發表
未必,其實好多外國嘅les雙方都好女性化,純粹鐘意女人,我覺得TB係性別障礙,其實一個女嘅鐘意TB同鐘意男人冇 ...
你咁樣又係,鍾意一個完全似男人的T B,其實即係可以鍾意男人,我有朋友就係咁,完全以為ex係男人,後來就同真正男人結婚。

男爵府

如果她想放下慾念,就會轉校,不去找她。
就算她自己喜歡對方,對方也不見得跟她一樣。
她可以要求老公給她一點冷靜的時間?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Einet2009 於 14-11-02 發表

原帖由 07mama 於 14-11-03 發表
如果她想放下慾念,就會轉校,不去找她。
就算她自己喜歡對方,對方也不見得跟她一樣。
她可以要求老公給她 ...
依我個人分析,個老公係一個絕世好老公,只不過,係工作時間長,擺少咗時間喺個囡身上,星期六都要返工,得返個老婆一個喺屋企。而個老師就係一個好有愛心,好盡責,對小朋友好好嘅絕世好老師 (我個frd係咁形容佢)。會唔會係,個老婆喺老師身上搵到一個真心 care佢個囡嘅 「第三者」? 所以將感情放咗喺個老師身上?

首頁

尾頁

跳至