網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

請問大家國際轉運順豐入庫最耐要幾耐先入到?

我有件上禮拜收, 都未入, 問旺旺又無人應....

唔該晒!

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:請問大家國際轉運順豐入庫最耐要幾耐先入到

原帖由 lian1180 於 14-11-03 發表

我試過最耐一日,不過好似話佢地系統有問題,你再旺旺問下。

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

zater 發表於 14-11-3 18:01
我試過最耐一日,不過好似話佢地系統有問題,你再旺旺問下。
無人應我, 我件件30號佢地已經簽收

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

lian1180 發表於 14-11-3 18:12
無人應我, 我件件30號佢地已經簽收
30/10...
有無攪錯?!
佢哋咁慢點用呀?

花花真美好!

伯爵府

回覆:lian1180 的帖子

下,我平時用一日內入

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:請問大家國際轉運順豐入庫最耐要幾耐先入到

原帖由 lian1180 於 14-11-03 發表

我現在都有一件30号签收,到現在未入庫,旺旺話淘宝系统出现问题。唉!

珍珠宮

死囉,唔怪之啦,平時早上簽收,下午已入庫

我未試過昨晚已收,居然今日全日都未入庫,合併唔到呀~~淘寶系統搞咩鬼??早排又海關系統搞到大家好耐先收貨,而家又咁,係唔係逼死我唔淮我淘??

珍珠宮

回覆:國際轉運順豐入庫

星期日早上付款,到而家快要三十六小時了仲未發貨

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆:lian1180 的帖子

我都係31號簽收左。但佢話系統顯示未收到。但又知係銀飾黎(其實係一對耳環)

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

星期五晚付款,星期六出貨,今朝收到,但無物流訊息,收完貨仍未見有訊息更新?

伯爵府

DHA勳章

我昨天簽收, 過左1日都未入庫, ,,旺旺左順豐成日, 都無人覆我.

大宅

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都中招了, 估唔到順豐都係咁, 又收得貴

珍珠宮

polpolchan 發表於 14-11-3 21:51
我都中招了, 估唔到順豐都係咁, 又收得貴
唉,佢好少咁架WOR

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

真係TB系統問題,
咁中通國際轉運又無事?
我1號2號簽收嗰D,
有D簽收未更新就已經入咗庫
花花真美好!

公爵府

pansy888hk 發表於 14-11-3 21:56
唉,佢好少咁架WOR

上星期都有JM話3-4日都未入庫
花花真美好!

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

入左庫又有鬼用,我星期六已經入哂庫,比埋錢等左2日有多仲未出到庫,又貴又慢,絕無下次

珍珠宮

引用:入左庫又有鬼用,我星期六已經入哂庫,比埋

原帖由 pinkybee 於 14-11-03 發表
入左庫又有鬼用,我星期六已經入哂庫,比埋錢等左2日有多仲未出到庫,又貴又慢,絕無下次 ...
真係好廢,成36個鐘仲未發貨!
仲諗住佢會快啲

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:咖央 的帖子

分了不同客服,由头講五次。

象牙宮

引用:Quote:原帖由 pinkybee 於 14-11-03 發表入

原帖由 咖央 於 14-11-03 發表
真係好廢,成36個鐘仲未發貨!
仲諗住佢會快啲
下,咁1111真係都唔知用唔用佢好囉

大宅

我都係咁呀 10月31日到而家都係待出庫 佢地話系統有問題= =而家只可以等

首頁

尾頁

跳至