婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我真系好無奈、話說之前個風筒無拉拉噴火,所以買左個新既!99又話我同c6買新風筒反泥又阻地方又重又大個😩但宜家99成日都好似之前甘又拎泥吹衫吹鞋吹袋、話洗左吾乾聽日冇得著喎(次次吹親最少半個鐘以上),一系就用泥吹隻狗、但佢從來吾系用泥吹頭!講又講吾聽,c6鬧佢又吾聽!間屋有咩壞整系識叫人買、買完反泥又要比人話吾好睇、阻地方嫌3嫌4 、最大問題系用泥做第2樣野 我直情同c6講真系吾會再有下次、有乜壞都吾會再買 ,整系講99呢啲野、真系可以講足幾日吾停 。

純呻 、不喜勿插。

大宅

回覆:好無奈

吹完狗毛佢自己唔用,但之後你地用!佢傻架,反正佢唔用,風筒放係自己房,再買個check俾狗用啦,

大宅

引用:吹完狗毛佢自己唔用,但之後你地用!佢傻架

原帖由 Ada1031 於 14-11-08 發表
吹完狗毛佢自己唔用,但之後你地用!佢傻架,反正佢唔用,風筒放係自己房,再買個check俾狗用啦,

...
Sorry,係 Cheap

別墅

回覆 jw101 的帖子

唉......奶奶同心抱點解永遠水溝油咁嘅!

大宅

回覆 momochan7933 的帖子

99......你唔會明佢諗乜㗎!

侯爵府

我的育兒心得勳章

親生仔同沒關係就有咁既分別,我接受左好耐喇!

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

都唔係第一次,我就一定唔會買,風筒壞咗買會放入自己房鎖緊佢,電視壞咗大家唔好睇,洗衣機壞咗就扲去洗衣舖洗,你老公忍唔住買比99話就大條道理話我都唔買野,同你個仔講

唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

99諗嘢好難明,又要鬧,又要用,壞咗好心買過就話嘥錢,唔用都得。好喇,唔買嘅話就話你做咩唔買,無得用,好似特登唔買俾佢用咁,仲要話你.....想點?

伯爵府

咁既人就唔好比佢用囉!乜都放返入房自己用。
如果99佢話買黎哂錢,佢自己可以唔用,咪答咁第日買左你唔好用啦!亦都唔方便借比佢用黎煮狗毛架!!!!!!

翡翠宮

如果係咁就買多個for自己用,唔好再用個吹完狗吹袋嘅風筒

別墅

畀面勳章

:不用去了解呢,

令你更加庸人自擾呢

反而吾理佢, 仲更加舒服.

首頁

尾頁

跳至