網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一向都有幫朋友訂手機金屬邊框,早前向一家黑店訂了四個紅米note金屬邊框,返到嚟疽三個都係扁左,同賣家反映,佢話我應該佢收喎。 大佬吖,我集運返來,怎可先拆件再收貨!因為我要向快遞公司陪賞,向淘寶投訴售后,佢根本就係推捨責任。
我跟住同淘寶拆訴售後,佢回應叫我退返去比佢,但我使人退左比佢,佢就唔理唔回我旺旺,除左貨款,連運費都seat埋比佢,真賤!
你話激唔激氣吖

侯爵府

講真,拒收得咁易咩?
唔好講集運,就算親自在國內收快递,
D快递根本唔比你驗貨,
你話要驗貨,佢夠胆死攞返份件話退件唔比你!
你唔通同佢搶貨咩?!
唔係個別快递,係個個快递都係咁,
你話可以點樣驗貨和拒收?
除非唔淘架啫!

不過我都試過收到貨有問題,
D賣家都好負責任肯退換或退款.
所以你真係遇到黑店.
你快D開佢名,等其他JM唔會中伏.

伯爵府

回覆:vlnz 的帖子

係上面我吾知係咪真係快遞得閒到可以俾個客慢慢睇件嘢,香港我就知你話睇一定黑面,上次個人未收錢焗住要等我咋,收左話知你啦啲賣家成日話叫人檢查過先收

侯爵府

醒目開學勳章

回覆:激死我喇!哼!!!黑店!😩😩😩

我話望一下係咪自己啲野都俾唔俾

男爵府

Tsingyi8 發表於 14-11-17 23:09
我一向都有幫朋友訂手機金屬邊框,早前向一家黑店訂了四個紅米note金屬邊框,返到嚟疽三個都係扁左,同賣家 ...
你已退貨有運單有簽收唔比錢搵淘寶介入啦

複式洋房

我之前淘左個玻璃膜,收到時爆晒,個買家叫我影張相俾佢睇跟住就還錢俾我啦!仲話送多次俾我

大宅

红米NOTE边框 手机壳 红米note金属边框 手机保护套 超薄手机边框 http://tb.cn/pKbGbQy
同淘寶投訴,佢話已完成了售後服務,唔會再理喎!

首頁

尾頁

跳至