2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地報左幾間 已有一間村校收左 其他區外仲等緊in 或出result…… 大部份interview中 小女只做得小過一半指令……大家程况如何,分享下?

禁止訪問

大宅

引用:我係九龍東區,都IN咗好幾間了,暫時都只有

原帖由 Changfuming 於 14-11-24 發表
我係九龍東區,都IN咗好幾間了,暫時都只有一間收讀下午班,其他都係等IN/result... 我囝係7月細b,其實都 ...
same here! 你報左邊幾間呀?我b都吾係好識比反應 which I think is normal for kids at this age, add oil

禁止訪問

大宅

回覆:Changfuming 的帖子

我都報左十幾廿間 不過有d撞左時間去吾到……in 左几間only 現得1間出左result同offer咋……

複式洋房

畀面勳章

我報左港島東4間。暫時 in 左2間,有1間 offer

男爵府

回覆:不如大家分享下7月B報兩歲班現時狀况?

報咗3間in咗2間1間有offer

複式洋房

我港島東, 只係報左2間... 2間都冇呀...
我冇諗過咁難入... 依家點算好....

大宅

引用:我地報左幾間 已有一間村校收左 其他區外仲

原帖由 Julybabe 於 14-11-23 發表
我地報左幾間 已有一間村校收左 其他區外仲等緊in 或出result…… 大部份interview中 小女只做得小過一半指 ...
我幫仔仔報左好多村校,不過得3間有得in,重未有人收

大宅

引用:我港島東, 只係報左2間... 2間都冇呀... 我

原帖由 cloudlo 於 15-01-27 發表
我港島東, 只係報左2間... 2間都冇呀...
我冇諗過咁難入... 依家點算好.... ...
Which 2 ah? mind to share? any more interview?

大宅

已報2间,7/2先interview;还有一间4/2to7/2先收form,希望到时interview成功la,新界区

大宅

不如大家分享下已有的offer,同黎緊仲有咩interview吖?

複式洋房

畀面勳章

灣仔區,in過五間,有兩間收咗

土生土長。已婚,育有一女。

複式洋房

畀面勳章

回覆:Julybabe 的帖子

報左3間,in 左2間,有1个offer

大宅

大埔區
報左五六間
一間in左,waiting list
另兩間下個月in
其他未in因為覆我已收夠人

珍珠宮

報2間,in 2間,2間都收

複式洋房

我港島東區,報咗5間,有3間offer(1間am+2間pm),1間唔收,1間未in

首頁

尾頁

跳至