美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

L'Occitane o既 skincare 好用嗎 ?

珍珠宮

回覆:miyu13 的帖子

用緊立菊. 好貴! 幾緊緻

大宅

回覆:miyu13 的帖子

太香,不適合本人

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆:L\'Occitane o既 skincare 好用嗎 ?

我年紀大,凈係用黃色蠟菊條line, 覺得好好,已經回購過。
其他body care 就唔諗,頂唔順D香味

男爵府

回覆:L\'Occitane o既 skincare 好用嗎 ?

用緊天使草磨砂,保濕面膜

伯爵府

蠟菊幾好,
Body care就只用Shea butter line,
香味舒服~

男爵府

減齡達人勳章

bananaGi 發表於 14-11-28 16:23
用緊立菊. 好貴! 幾緊緻
我有興趣買蠟菊LINE, 但見好貴.... 你有用過EYE CREAM 嗎?

男爵府

減齡達人勳章

mimosa_t 發表於 14-11-29 10:55
蠟菊幾好,
Body care就只用Shea butter line,
香味舒服~
我有興趣買蠟菊LINE, 但見好貴.... 你有用過EYE CREAM 嗎?

男爵府

回覆:L\'Occitane o既 skincare 好用嗎

用開天使草系列,唔錯
護髮用品都好好!

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

miyu13 發表於 14-11-30 11:43
我用過,個人覺得夏天ok,但冬天不夠滋潤!

別墅

我本來用緊白色蠟菊line, 冬天轉了藍色, 很夠潤。 sales俾左黃色蠟菊cream, serum and oil 。教我serum+oil混合晚上塗。 用了一晚訓醒超正,皮膚很細緻和非常有光澤, 印都淡了。 超想買,但貴。 希望colourmix 會入貨啦

STRIVE FOR THE BEST!!

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

Eye cream 我用黃色蠟菊,唔笠,反而藍色太潤,但藍色平過黃色好多

男爵府

蠟菊精華素和toner幾好用.

男爵府

減齡達人勳章

回覆:L\'Occitane o既 skincare 好用嗎

Cream Mask 好用嗎?

珍珠宮

我用黃色。cream & toner. Only use at night

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

黃色蠟菊我用唔夠潤.我夏天用.eye cream我覺彤人秘好用d.

別墅

天使草磨沙,3min mask , hair shampoo and conditioner , shea butter cream 都好用

STRIVE FOR THE BEST!!

公爵府

唔知點解用爉菊 toner 後皮膚紅曬......唔通同水陽酸有關?

子爵府

引用:唔知點解用爉菊 toner 後皮膚紅曬......唔

原帖由 mymarigold 於 14-12-02 發表
唔知點解用爉菊 toner 後皮膚紅曬......唔通同水陽酸有關?
皮膚敏感? 我用又ok冇事

別墅

用緊藍色蠟菊,覺得唔錯,都幾潤

首頁

尾頁

跳至