想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

努力左兩年幾,個女都3歲半了,一直想追個細佬妹,但2年黎冇聲冇氣,前2個月仲買左紅綠d,上個月m前紅d係day24都80%深粗,以為中獎,點知m仲早左幾日黎,今個月我冇日日驗,係覺得冇咩谷m既感覺先驗下,結果。。我cycle28day既,今次有希望嗎?,綠d都有好淺控,上個月冇咁既反應,我好緊張呀

複式洋房

回覆:中左??定m前既反應?

中啦,恭喜晒呀

大宅

別墅

係就好喇,阿女終於做家姐,有個伴喇!聽日驗埋棒棒確準,我真係以為自己冇得再生架喇><生完第一個身體差左咁多,係c佬岩岩開始做運動,可能一直都係佢問題依家感覺好唔真實,咩中獎感覺都冇

大宅

畀面勳章

我同你好似,我仔都係3歲幾,又係試咗好耐都無,岩岩check完紅綠d,都係同你一樣咁。

別墅

愛麗斯傳說 發表於 14-11-29 16:37
我同你好似,我仔都係3歲幾,又係試咗好耐都無,岩岩check完紅綠d,都係同你一樣咁。

...
恭喜你啊!咁我同你真係好相似啊!呢段時間係咁比人追問幾時生多個,問到我口啞啞,眼見其他朋友都已經生左第二個,偏偏我就冇,又唔想2個相差太遠,過兩日我30歲了,confirm左既話將會係我呢生收過最特別又感動既禮物了,祝福我倆生個健健康康既細佬妹

大宅

引用:努力左兩年幾,個女都3歲半了,一直想追個

原帖由 凌小月 於 14-11-29 發表
努力左兩年幾,個女都3歲半了,一直想追個細佬妹,但2年黎冇聲冇氣,前2個月仲買左紅綠d,上個月m前紅d係da ...
綠d有即係中 恭喜晒 我又要接棒

大宅

畀面勳章

回覆:凌小月 的帖子

我都未恭喜你添。

我仲有樣似你,我又係無乜胸痛,我第1胎有胸痛架,綠d又唔係好深粗,所以我都唔敢肯定。

別墅

JMlkh 發表於 14-11-29 17:07
綠d有即係中 恭喜晒 我又要接棒
祝福你,我今個月半放棄狀態反而有驚喜,冇日日玩紅d冇量體溫,我連bk都冇上冇再追post,有時臨do既時候飲少少紅酒,等自己再放鬆d,c6就發奮做gym跑下步,可能放鬆同運動都有幫助,加油啊!

別墅

愛麗斯傳說 發表於 14-11-29 17:20
我都未恭喜你添。

我仲有樣似你,我又係無乜胸痛,我第1胎有胸痛架,綠d又唔係好深粗,所以我都唔敢肯定。
聽朝一齊用棒棒confirm啦

大宅

引用:Quote:JMlkh+發表於+14-11-29+17:07+綠d有

祝福你,我今個月半放棄狀態反而有驚喜,冇日日玩紅d冇量體溫,我連bk都冇上冇再追post,有時臨do既時候飲少 ...
多謝你 我自從想有就無再飲wine 其實會唔會影響懷孕率? 唔影響既我都想飲下

別墅

JMlkh 發表於 14-11-29 17:46
多謝你 我自從想有就無再飲wine 其實會唔會影響懷孕率? 唔影響既我都想飲下

...
應該冇咩關係既,係bingo左就唔飲得姐

大宅

畀面勳章

其實,我星期四朝早都用咗棒棒,有兩條線,不過無對比線咁深,我第1胎一知道有咗bb,已經係好深色。

我都好驚係宮外孕,化學懷孕,所以未去診所拎証明。

你係邊區生呀?睇下係咪真係咁有緣先。

別墅

愛麗斯傳說 發表於 14-11-29 19:42
其實,我星期四朝早都用咗棒棒,有兩條線,不過無對比線咁深,我第1胎一知道有咗bb,已經係好深色。

我都好驚係 ...
上次係聯合生,感覺唔係咁好,每次覆診都等死我,太多人,生時都訓左陣走廊=_=我住個到其實可以揀廣華,但廣華又冇笑氣喎xd 如果係有既我諗都會係聯合架喇

大宅

我囡囡都兩歲啦!想幫囡囡追個伴!歲半開始試,試左半年都唔中,今個月唔知中唔中,今日due day,紅d有兩條線,綠d有控,但驗孕就唔中!好似玩過山車咁!又驚又喜!而家都唔知中唔中!

大宅

畀面勳章

我地真係好有緣呀,我諗我地住同一區啦。

我第1胎住港島東,所以去咗東區生,產房所有職員都好好,仲同我地兩公婆傾計講笑。

會唔會3年幾前,仲收雙非,所以好多人,而家唔收,應該唔需要等太耐。

別墅

kf520 發表於 14-11-29 20:32
我囡囡都兩歲啦!想幫囡囡追個伴!歲半開始試,試左半年都唔中,今個月唔知中唔中,今日due day,紅d有兩條 ...
睇定d啦,應該中既,用邊隻棒棒驗呀?我第一胎都係得快而準驗到線都中呀

別墅

愛麗斯傳說 發表於 14-11-29 21:04
我地真係好有緣呀,我諗我地住同一區啦。

我第1胎住港島東,所以去咗東區生,產房所有職員都好好,仲同我地兩 ...
係丫。。個時一間房計埋我先得兩個港媽~_~其實d姑娘唔錯既~如果中獎可以一齊去登記一齊吹下水丫8

大宅

畀面勳章

聯合係咪要親自去醫院登記?

大宅

引用:努力左兩年幾,個女都3歲半了,一直想追個

努力左兩年幾,個女都3歲半了,一直想追個細佬妹,但2年黎冇聲冇氣,前2個月仲買左紅綠d,上個月m前紅d係da ...
想問你呢排有乜徵兆??

首頁

尾頁

跳至