懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

睇到好心UP

子爵府

真係好擔心..有乜理由可以出錯到咁

男爵府

回覆:森蝶 的帖子

我昨天去贊育照姑娘好細心
睇埋bb頸皮,鼻骨,眼及眼珠,胃,腎,膀胱,腦,臍帶位置及動靜脈血流,心房心室及血流,腳長,數手指,性別等等。

大宅

想問下呢篇報道係邊份報紙架? 想睇下全文.

我都係排威院, 唐士都係大陸醫生照, 當時又係出咗單新聞話佢地照結構瀨嘢, 然後我搵DR LAU做NIFTY

威院有比結構期我, 但我無去, 去咗DR林勇行度照..

12月初, 第一次見威院醫生, 點知佢又要我過2日去飲糖水...抽血抽到我隻手咁....而家仲未散...我唔明, 點解可以連手踭側邊都瘀哂, 我抽咁多次血都未試過會瘀....

大宅

引用:我昨天去贊育照姑娘好細心 睇埋bb頸皮,鼻

原帖由 Jennifercheung 於 14-12-16 發表
我昨天去贊育照姑娘好細心
睇埋bb頸皮,鼻骨,眼及眼珠,胃,腎,膀胱,腦,臍帶位置及動靜脈血流,心房心 ...
你呢個係oscar? 係又幾好喎

大宅

引用:想問下呢篇報道係邊份報紙架

原帖由 MuiTang 於 14-12-16 發表

我都係排威院, 唐士都係大陸醫生照, 當時又係出咗單新聞話佢地 ...
份報紙係另一個大肚朋友forward俾我,不過威記出事都幾密咁,所以我住沙田區都借娘家地址去QE生!反正到時都係坐的士去,邊度生都冇分別!

男爵府

係呀oscar

大宅

可否比你嗰醫生資料我?謝謝!

大宅

回覆:威爾斯又賴野!

就黎係威爾斯生,好擔心

複式洋房

出去照結構安心好多,照結構呢d錢都係唔好慳!

男爵府

引用:想問下呢篇報道係邊份報紙架?+想睇下全文.

我都係排威院, 唐士都係大陸醫生照, 當時又係出咗單新聞話佢地 ...
有無攪錯!

複式洋房

我在QE照結構,不過我覺得QE部機都幾模糊下,感覺好靠估咁,都是護士照完話正常,根本睇落好抽象。 唉…希望她唔係求其,係真是睇過晒正常先好,睇完呢篇新聞真是令人好擔心

男爵府

我係威院照完都有另外搵私家照多次……始終信佢地唔過

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:想問下呢篇報道係邊份報紙架

個抽血員技術差者,我都試過,仲瘀得大忽過你,仲要瘀黑色,2星期先退。。。有次比條起手背抽,成支插落骨,仲唔知,痛到我死咁滯,啲人新手真係會咁

大宅

回覆 elaine_20hk 的帖子

我而家都係瘀黑色呀, 開始散緊..我唔知佢係新手定趕時間走人, 佢只係黎抽2次血...第2次佢黎抽時, 我同佢講我要抽第二隻手, 第一次抽嗰隻手腫哂, 佢仲話'唔係好腫啫', 然後搵隻手喺度捽我腫咗位.... -.-"
因為我血管好易搵, 我都未試過抽血抽到瘀....

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 elaine_20hk 的帖子我而家都係瘀黑色

回覆 elaine_20hk 的帖子

我而家都係瘀黑色呀, 開始散緊..我唔知佢係新手定趕時間走人, 佢只係黎抽2次血.. ...
下次你腫唔好抽返同一隻手啊

男爵府

係呀,我之前照唐氏係大陸阿叔醫生,雞同鴨講,溝通唔到,感覺上係麻麻。

男爵府

可以pm資料比我嗎

大宅

引用:可以pm資料比我嗎

原帖由 wcm991101 於 14-12-20 發表
可以pm資料比我嗎
我係睇呢度好多jm都睇嘅劉子健醫生

大宅

我都喺QE照完oscar,姑娘好比心機好細心,雖然呀B唔太合作,係咁用背脊\"得\"住人,又係咁彈,搞到姑娘係咁叫我咳,又叫我轉身都好幾次,最後呀B去番適當位置,見姑娘把握每次呀B唔郁嗰一刻嚟捕捉影像再度頸皮,如是者好多次,搞咗一段時間抽血走得。

首頁

尾頁

跳至