懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我b 5個半月食7安奶 由琴日開始唔肯食奶 一窒個奶樽落去就係咁玩奶噴番d奶出黎

今日又係咁 所以開左糊仔比佢食..佢可以由朝早6點半食完到晏就3點都唔食奶
有無人知道咩事??上次去健康院姑娘已經話佢磅數唔夠啦
有咩方法先可以令佢食番奶

大宅

回覆:Dicky_bb 的帖子

我BB 5個月又係甘,後來先知佢出牙唔舒服唔食,你試下等佢訓左先比佢食奶佢訓住食會好D

複式洋房

回覆 (=.=) 的帖子

我有丫 試過啦 訓左都識噴番出黎..但係今朝都依家食得果十安奶..

大宅

回覆 Dicky_bb 的帖子

我好明白你好擔心, 我個下真係一匙―匙餵BB食奶, 勁慘, 你BB肯食米糊都好D, 不過一出左牙BB就狂食返, 又升返上之前生長線, 挨過左就無事

複式洋房

回覆:丫b唔食奶點算

試下轉奶粉!

大宅

引用:我b+5個半月食7安奶+由琴日開始唔肯食奶+一

原帖由 Dicky_bb 於 14-12-17 發表
我b 5個半月食7安奶 由琴日開始唔肯食奶 一窒個奶樽落去就係咁玩奶噴番d奶出黎

今日又係咁 所 ...
我b兩個月已經開始唔肯飲奶,10個鐘唔飲奶都得!上個月轉咗豆奶,好咗一排,呢幾日又嚟喇!尋日連埋米糊嗰餐全日淨係飲咗330ml!!

伯爵府

回覆:丫b唔食奶點算

我仔都係,好彩肯食米糊,餵奶次次都做埸大龍鳯先食,好攰
奶粉又轉過,開奶茶又試過,又哄又讚先食三安奶

民房

我個女而家1個半月, 平時食4安半奶, 而家每次食2安已經唔想食, 拖拖拉拉半個鐘, 先肯食多一安.

首頁

尾頁

跳至