影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

近這幾星期, 日日都在新城電台聽到由Irene A 主唱的愛國歌 - 香港心, 超級難頂, 好Q煩, 仲取埋流行榜冠軍, 再番查資料, 唔怪得啦, 原來係canning fok 作曲填詞, 真係擦鞋擦到出晒面

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 上校車 於 08-4-24 12:48 發表
近這幾星期, 日日都在新城電台聽到由Irene A 主唱的愛國歌 - 香港心, 超級難頂, 好Q煩, 仲取埋流行榜冠軍, 再番查資料, 唔怪得啦, 原來係canning fok 作曲填詞, 真係擦鞋擦到出晒面 ...

邊個係 CANNING FOK

水晶宮

原文章由 jena2468 於 08-4-26 11:53 發表

邊個係 CANNING FOK

和埔的高層, 霍健寧囉, 某程度上都係屬於新城的最最最最高層

水晶宮

係, 我都聽到煩哂, :;pppp:
原文章由 上校車 於 08-4-26 12:28 發表

和埔的高層, 霍健寧囉, 某程度上都係屬於新城的最最最最高層

水晶宮

真撞鬼, 又 plug 緊另一首愛國歌, 仲law 命

別墅

原文章由 上校車 於 08-4-24 12:48 發表
近這幾星期, 日日都在新城電台聽到由Irene A 主唱的愛國歌 - 香港心, 超級難頂, 好Q煩, 仲取埋流行榜冠軍, 再番查資料, 唔怪得啦, 原來係canning fok 作曲填詞, 真係擦鞋擦到出晒面 ...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

嘩~ 好彩我一次未聽過....

琥珀宮

唔聽新城電台,雖然佢地個台個位置咁近我住理度。真係好彩!免煩!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀係呀,一日播九十幾次,真係人都顛

等待驗證會員

新城最興架啦~ 佢地BUY個位歌手, 一首歌由早播到晚。
兩三個鐘內可以播3~4次。又或者每朝早都係個首歌,聽到你識背同識嘔為止....
我已經好耐無聽喇!

首頁

尾頁

跳至