自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日收到電話,講到名同知我mpf喺呢間,叫我下星期去太子地鐵拎coupon話只需show身份證,有無jm都收到電話?係咪sell嘢?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

係叫你轉MPF 公司嫁

男爵府

小心

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:HSXC MPF 送coupon

佢自稱HSXC(我係用呢間mpf),有電話又講到名,都係sell嘢驚。。。點拎到資料。。。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我媽試過,真係有COUPON拎,話多謝佢長期用HSXC既MPF

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

匯丰好似係有架

珍珠宮

我都係用HSBC MPF,無收到電話

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:今日收到電話,講到名同知我mpf喺呢間,叫

原帖由 ss_chiu 於 15-01-08 發表
今日收到電話,講到名同知我mpf喺呢間,叫我下星期去太子地鐵拎coupon話只需show身份證,有無jm都收到電話 ...
到銀行取? 地鐵站?

子爵府

引用:Quote:原帖由 ss_chiu 於 15-01-08 發表今

原帖由 3b 於 15-01-08 發表
到銀行取? 地鐵站?
太子站A出口附近強積金服務站喎

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有沒有講什麼原因送贈券給你?

男爵府

今日收到電話,講到名同知我mpf喺呢間,叫我下星期去太子地鐵拎coupon話只需show身份證,有無jm都收到電話 ...
如果去銀行取,就係真的。我試過,乜都無sell, 取完就走得

大宅

引用:我都係用HSBC MPF,無收到電話

原帖由 _candy_ 於 15-01-08 發表
我都係用HSBC MPF,無收到電話
我 做咁多年野都係用 hsbc , 唔覺有

子爵府

我都收到電話,不過我話唔要,費事走出去攞!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問咩coupon?

伯爵府

打去匯豐問

大宅

i also got one before. If i remmeber it right, should be hk$100 Wellcome coupon

男爵府

好媽媽勳章

無收過,只是今年有月曆寄比我

侯爵府

我都係HSBC MPF, 無收倒電話.

大宅

認識瑞士牛牛第一回

一兩年前都試過... 無SELL 野... 攞HSBC/其他既MPF AC NO. 如年結單.... 一個AC 換一張COUPON....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:一兩年前都試過...+無SELL+野...+攞HSBC/其

原帖由 Ksy229 於 15-01-09 發表
一兩年前都試過... 無SELL 野... 攞HSBC/其他既MPF AC NO. 如年結單.... 一個AC 換一張COUPON.... ...
Hsb mpf有無?

首頁

尾頁

跳至