跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我仔係1月b, 明雅話滿1歲就可報,但今日去到白行。

大宅

回覆:明雅n班16-17 未接受報名

我之前打去問都話足一歲就可以報名,点解你会白行,我諗住報全日N班,但聽讲出年取消全日制,我而家暫時報佐救世軍同埋匯丰幼兒园,大埔全日制N班选择唔多,头都大埋

大宅

重有安仁,圓玄,神召會,仁愛堂,宣道會,寶雅都有n全日班

複式洋房

引用:我之前打去問都話足一歲就可以報名,点解你

原帖由 karensee 於 15-01-15 發表
我之前打去問都話足一歲就可以報名,点解你会白行,我諗住報全日N班,但聽讲出年取消全日制,我而家暫時報 ...
去到admin 女仔話16/17 年未接受報名囉, 等我仲尊登騰迌過去

複式洋房

引用:我之前打去問都話足一歲就可以報名,点解你

原帖由 karensee 於 15-01-15 發表
我之前打去問都話足一歲就可以報名,点解你会白行,我諗住報全日N班,但聽讲出年取消全日制,我而家暫時報 ...
救世軍你抽3幾號呀? 我排14呀!

複式洋房

引用:重有安仁,圓玄,神召會,仁愛堂,宣道會,

原帖由 nikoyan63 於 15-01-15 發表
重有安仁,圓玄,神召會,仁愛堂,宣道會,寶雅都有n全日班
神召會今日交咗表, 佢話我係第一個六3喎。
安仁要等5月,宣道就要18個月先報得,有排等呀

複式洋房

回覆:nikoyan63 的帖子

神召會我係第一位報嘅媽媽

大宅

唉,救世軍我排190佢地话無希望N班有位,其他全日制都唔知多唔多人排,我蓮駿景园樂基都問埋,

複式洋房

引用:唉,救世軍我排190佢地话無希望N班有位,其

原帖由 karensee 於 15-01-16 發表
唉,救世軍我排190佢地话無希望N班有位,其他全日制都唔知多唔多人排,我蓮駿景园樂基都問埋,

...
你仔幾月b呀? 190 算好喇,我大細排3xx呀~

大宅

我仔6月B,我驚到時間間都唔收,我先生話到時最多貴D讀英藝,

複式洋房

引用:我仔6月B,我驚到時間間都唔收,我先生話到

原帖由 karensee 於 15-01-16 發表
我仔6月B,我驚到時間間都唔收,我先生話到時最多貴D讀英藝,
我大仔就係有人收,去咗英藝讀全日班。
宜家n班讀咗上學期,so far感覺ok 學到嘢。
但學費真係貴

大宅

想問英藝基本上只要報佐名,大多數都会收,市儈D讲句有 錢交学费就得

複式洋房

引用:想問英藝基本上只要報佐名,大多數都会收,

原帖由 karensee 於 15-01-17 發表
想問英藝基本上只要報佐名,大多數都会收,市儈D讲句有 錢交学费就得
某程度上可以咁講, 但我知道英藝都有in 完唔收㗎。

大宅

引用:Quote:原帖由 karensee 於 15-01-17 發表想

原帖由 reikoemily 於 15-01-19 發表
某程度上可以咁講, 但我知道英藝都有in 完唔收㗎。
我女上年in英藝,第1次in完麻麻地,個副校長話俾多次機會我女,第2次先收,不過最後都冇揀到英藝

男爵府

karensee 發表於 15-1-16 19:16
想問你最終讀邊間呀?

首頁

尾頁

跳至