親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

比起幾個預定酒店網,佢平左一截, 但就要提早比錢。
在網上找不到其它forum的用後comment。
有冇人可分享下?

大宅

回覆:有冇人經<遊記網>定過首爾酒店

我都想知道可唔可靠?
因為其他比較出名例如:hotel.com,agoda都冇房,但佢哋就有房,仲要都幾平添

travelnote遊記網
http://www.travelnote.hk/

子爵府

留毛

大宅

今日覆咗我有房,要下星期二俾錢,請問有冇人幫襯過呀?因為有小小擔心

男爵府

引用:今日覆咗我有房,要下星期二俾錢,請問有冇

原帖由 summerbabe 於 15-03-20 發表
今日覆咗我有房,要下星期二俾錢,請問有冇人幫襯過呀?因為有小小擔心
有少少好奇,網址同email address 唔同, 網址係travelnote..... 同 email係travenote..... 爭個 l 字

大宅

引用:Quote:原帖由 summerbabe 於 15-03-20 發表

原帖由 hochiuwing 於 15-03-20 發表
有少少好奇,網址同email address 唔同, 網址係travelnote..... 同 email係travenote..... 爭個 l 字

...
係喎你咁犀利,我冇留意

大宅

Update大家, 我農曆年經travel note 定過,check in完全冇問題。

男爵府

引用:比起幾個預定

原帖由 deebrown 於 15-01-19 發表
比起幾個預定酒店網,佢平左一截, 但就要提早比錢。
在網上找不到其它forum ...
我舊年三月份時訂八月入住, 無問題發行係我身上

3.91kgs - 出世

首頁

尾頁

跳至