自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

我已經同62講到好明,未有心理準備見個女人,亦未接受到,所以想遲啲先見!
不過,62聽完冇理我,依然決定今晚要食飯仲要見埋個女人啲屋企人。
到四、五月左右個女人仲會搬離同我地住,62不停同我講最好夾得到一齊住,唔好搬!
C6問我62咁做到底係岩定錯,我答佢若果真係要分對錯,當然係錯!拍下拖未算,點解要結婚?!奶奶死左未夠一年(位都未上),62之前仲好傷心,身體好差,又唔肯睇醫生,搞到我同c6好折磨,宜家識左呢個女人,身體又好左好多,c6話好矛盾……

水晶宮

引用:我已經同62講到好明,未有心理準備見個女人

原帖由 CHOR~CHOR~ 於 15-01-25 發表
我已經同62講到好明,未有心理準備見個女人,亦未接受到,所以想遲啲先見!
不過,62聽完冇理我,依然決定 ...
雖然我唔知前文後理,但如果新感情為你你62帶嚟正面影響,我覺得係好事(如果新99非貪財,係好女人的話)

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果唔係第3者 我會接受

水晶宮

又唔可以話佢錯, 果個又唔係二奶, 雖然真係快左D....。
你都話62有左新老婆後身體好, 佢都應該唔細啦, 你都想佢老人家開心架, 佢有人照顧你都冇咁煩, 不過果個女人係咪D B6黎架, 係就要小心錢財

你有能力又望唔順眼就搬啦, 費時眼冤...

333s    發表於 15-1-25 09:59

伯爵府

回覆 CHOR~CHOR~ 的帖子

其實能揾到黃昏戀都好難得,最緊要相方都是有誠意。明白要同個陌生人一齊住,最初一定唔慣,又要重頭夾過,但你62開心咗,身體好咗,做事有伴,一定會少咗煩你地。試吓今晚以以平常心見吓佢先。

funfun759    發表於 15-1-25 22:31
babysweetheart    發表於 15-1-25 09:53

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:唉!今晚要同新奶奶食飯,千萬個唔想去……

向好個方向唸
62一把年紀有返個伴好過自己孤零零

望咩呀望

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實你當初結婚後搬入去,對老爺黎講都係唔習慣。試吓一齊食餐飯了解吓先。

happywindy    發表於 15-1-25 19:22
babysweetheart    發表於 15-1-25 09:54
wcpcelia    發表於 15-1-25 09:40

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有個伴當然好!又唔係第三者。望都咁望!

大宅

如果係好女人,應該替老爺開心!不過最好分開住!始終相見好同住難,何況是個陌生人!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:CHOR~CHOR~ 的帖子

有d奇怪…… 開頭仲以為個“女人”係你老公個二奶,宜家要一齊住,如果唔係點會咁反感。

唔好咁啦!你62宜家仲揾到個伴,係好事,唔係好快出問題。佢都晤細,作為屋企人,俾d support 佢吖

伯爵府

下,唔通要62守寡,孤獨終老?62又唔係因為新99而唔要舊99!點解有問題?佢有人照顧,人又開心左!對你地都係好事丫!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

如果係我,我接受唔到咁快搵過第2個,我會搬。不過會祝福佢地白頭到老囉,唔好煩我

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 CHOR~CHOR~ 於 15-01-25 發表

原帖由 豬仔嘜 於 15-01-25 發表
雖然我唔知前文後理,但如果新感情為你你62帶嚟正面影響,我覺得係好事(如果新99非貪財,係好女人的話)

...
但都要諗下個親仔感受架!對62來講或者老婆如衣服,但對仔女來講生母只有一個!何必帶回家?!

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

老爺啫,又唔係老豆,話之佢丫,佢鍾意點咪點囉!

子爵府

回覆:CHOR~CHOR~ 的帖子

我吾系好明,間屋系你62?
如果系,佢有權選擇自己生活方式。
你吾鍾意可以另覓屋所。
吾捨得就搬返附近。
除非你知道個新99另有目的,甘就系另一故事了。

瑪瑙宮

咁62接受咪得囉

男爵府

引用:又唔可以話佢錯, 果個又唔係二奶, 雖然真係

原帖由 luckybaby2011 於 15-01-25 發表
又唔可以話佢錯, 果個又唔係二奶, 雖然真係快左D....。
你都話62有左新老婆後身體好, 佢都應該唔細啦, 你都 ...
就係B6女人我先咁擔心,講明要結婚攞居留權,所以好快就會註册,仲要呢個女人既女係假結婚落黎,本身都幫緊其他同鄉搭路黎H K~

首頁
12345...6

尾頁

跳至