親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔該jm 提點,上次去過路梁津, 想試下其他地方, thx

大宅

引用:唔該jm 提點,上次去過路梁津, 想試下其他

原帖由 MimiKwan 於 15-01-26 發表
任食海鮮有冇聽過

男爵府

引用:Quote:原帖由 MimiKwan 於 15-01-26 發表唔

原帖由 Qbobo 於 15-01-26 發表
任食海鮮有冇聽過
唔係任食, 只係問仲有咩地方介紹食海鮮

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+Qbobo+於+15-01-26+發表任食

原帖由 MimiKwan 於 15-01-27 發表
麻浦農水產市場同埋可樂洞魚市場,我未去過只睇遊記。

男爵府

睛靈勳章

引用:唔該jm 提點,上次去過路梁津, 想試下其他

原帖由 MimiKwan 於 15-01-26 發表
新假期寫過任食貝類,仲有鮑魚果d

http://www.weekendhk.com/home/%e5%b9%b3%e9%9c%b8%e9%a6%96%e7%88%be%e5%8f%8d%e6%95%97%e5%ae%b6%e7%84%a1%e9%99%907%e9%a3%9f%e9%a4%90%e5%bb%b3-77%e4%bb%bb%e5%89%9d%e9%86%ac%e6%b2%b9%e8%9f%b9/

男爵府

引用:Quote:原帖由 Qbobo 於 15-01-26 發表任食

唔該哂, 上網search下先

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

任食果間 ~ 貝類市場? 見佢好似幾正, 都想去試

大宅

BK Milk勳章

睇完杜如風,想去仁川試下. 佢介紹覺得好正. 連路線圖都整好.
可以去my tv 睇番最尾果集既介紹,包你心郁郁想去.

仁川综合鱼市场和新浦市场
仁川综合鱼市场所在的沿岸码头地区即是仁川的骄傲也是仁川的代表性观光地。仁川综合鱼市场的鱼
是黄海岸临近沿岸地区的渔民亲自捕捞的新鲜的水产品。
地址:仁川 中区 港洞7街
电话: 032-888-4241
官网:www.asijang.co.kr/
交通:地铁1号线 东仁川站 换乘12,24路公交在仁川綜合魚市場下車
地鐵: 東大門歷史文化公園地鐵站 (205) 坐去首爾站(133)去東仁川 (160) 31個站車程79分鐘. (錢-1750W)

大宅

BK Milk勳章

尼間都想去. 因我住東大門,所以路線圖由東大門算起.

조개창고 貝殼倉庫 – ₩25,000/HK$176 超震撼 貝殼精天堂
地址:首爾市城東區下往十里2楝966-12地庫1樓 / 서울시 성동구 하왕십리동966-12 B1층
電話:+82 (0)10-2650-0449
營業時間:星期一至六5pm-1am,星期日及假期5pm-12mn
交通:地鐵2號線往十里站11號出口,直行約150米,於戶外用品店Wildroses旁邊商廈直入
網址:www.jgbox.co.kr

地鐵: 東大門歷史文化公園地鐵站 (205) 坐三個站去往十里11號 (208)站出. 車程5分鐘. (錢-1150W)

男爵府

引用:尼間都想去. 因我住東大門,所以路線圖由東

原帖由 wendywoo72 於 15-01-27 發表

조개창고 貝殼倉庫 – ₩25,000/HK$176 超震 ...
哈哈, 等我睇返my tv 先,我將會住東大門果邊, 試下先

大宅

引用:Quote:原帖由 Qbobo 於 15-01-26 發表任食

誤會左添

大宅

引用:任食果間 ~ 貝類市場

原帖由 TMC3012 於 15-01-27 發表
任食果間 ~ 貝類市場? 見佢好似幾正, 都想去試
係啊。我勁愛鮑魚同蜆,佢都任食,好想快啲去到食
不過我有朋友唔食海鮮,希望佢有其他啱我朋友食,否則我朋友都幾慘睇住我哋開心

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Qbobo 發表於 15-1-27 13:32
係啊。我勁愛鮑魚同蜆,佢都任食,好想快啲去到食
不過我有朋友唔食海鮮,希望佢有其他啱我朋友食 ...

同你一樣勁like, 但我C6唔like燒既海鮮, 所以到時睇吓會唔會去啦

男爵府

引用:Quote:Qbobo 發表於 15-1-27 13:32 係啊。

同你一樣勁like, 但我C6唔like燒既海鮮, 所以到時睇吓會唔會去啦
我應該都會去試下,希望有驚喜啦

侯爵府

wendywoo72 發表於 15-1-27 11:07

조개창고 貝殼倉庫 – ₩25,000/HK$176 超震 ...
這間我都會去試吓, 任食又不限時

大宅

引用:Quote:Qbobo 發表於 15-1-27 13:32 係啊。

香港真係冇可能有貝類任食,我一定會去我朋友真係冇野好食的話,唯有同佢出去再食

大宅

可樂洞魚市場

大宅

我呢2日都追返MY TV睇下杜如風有咩介紹....
都諗緊去唔去路粱津...驚食水深

男爵府

引用:我呢2日都追返MY TV睇下杜如風有咩介紹....

原帖由 shopping_easy90 於 15-01-28 發表
我呢2日都追返MY TV睇下杜如風有咩介紹....
都諗緊去唔去路粱津...驚食水深
路梁津2人約1千蚊鬆d, 尋晚睇my tv 見到介紹仁川魚市場,真係平靚正, 依家揾緊路線, 好大機會去試下

大宅

回覆 MimiKwan 的帖子

係???請問你幾時去?
可以等你試完返黎分享...HAHAHAH

首頁

尾頁

跳至