自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

可以點join?婚紗展會平啲嗎?信得過嗎?

除了這些看到的收費,還有別的嗎?呢個價錢算合理嗎?

大宅

回覆:在凱瑟琳拍過婚紗照的JM,有事請教

有JM可給點意見嗎?

大宅

我六年前影,當時只在九展做婚紗展。所以我直接發電郵過去台灣傾。價錢係冇價講,但可以傾送多d禮物甘。我有不少朋友影呢間,知道他們送到乜野,就攞住來和台灣傾。你可以揾謝經理或唐經理,她們好好人的。

講真論平,凱瑟琳並不算平。最緊要上網頁睇下係咪鐘意佢的風格。我個人就非常滿意個效果!

大宅

引用:我六年前影,當時只在九展做婚紗展。所以我

原帖由 ozduckie 於 15-02-05 發表
我六年前影,當時只在九展做婚紗展。所以我直接發電郵過去台灣傾。價錢係冇價講,但可以傾送多d禮物甘。我 ...
即係婚紗展都無平?我唔知價,不過台灣朋友話貴,有朋友又話婚紗展join 7, 8000港幣,宜家貴double喎!

大宅

回覆:LoveRilakkuma 的帖子

有朋友介紹可以送多D野。好似無得平。服務okay。我和朋友全幫襯呢間。不過五六年前了。我地鍾意王經理影。

大宅

回覆:LoveRilakkuma 的帖子

我2010年係凱瑟琳影,價錢真係企硬,呢樣之前我早就知道,但係影完你就知道真係值得,我當時仲加錢搵蕭總監影又加錢搵婷婷化妝,佢哋唔係求其影,之前一晚蕭總監會見你,你可以同佢講你有乜嘢要求,去邊度影,佢會比意見你,同你揀嘅衫襯返d景,之後揀相唔會hardsell你,我同C6揀咗7個鐘相完全由我哋慢慢揀,只係間唔中比下意見叫你揀邊張,所以過程好開心,至於送嘅嘢大路都係嗰d嘢,一定會送比你,可能相比其他佢送嘅嘢係好少,我自己覺得其他只係送d無謂嘢,質素係最緊要,所以之後有fd結婚都係去凱瑟琳影,都話好好

大宅

引用:Quote:原帖由+ozduckie+於+15-02-05+發表我

原帖由 LoveRilakkuma 於 15-02-05 發表
即係婚紗展都無平?我唔知價,不過台灣朋友話貴,有朋友又話婚紗展join 7, 8000港幣,宜家貴double喎!

...

因為呢個係for 海外顧客的價錢,由選衫、影相、選相,三日搞掂,和本地台灣顧客當然不一樣價錢。不過呢間係我幾個台灣朋友介紹的,當年在香港冇乜人識。我唔清楚依家在婚紗展的情況。
如果你是和其他婚紗店比較價錢,凱瑟琳真係唔算平,佢唔係以低價錢去吸引顧客的。最緊要係你鐘唔鐘意佢的風格、服裝、化妝等。

大宅

引用:我2010年係凱瑟琳影,價錢真係企硬,呢樣之

原帖由 Jny 於 15-02-05 發表
我2010年係凱瑟琳影,價錢真係企硬,呢樣之前我早就知道,但係影完你就知道真係值得,我當時仲加錢搵蕭總監 ...
蕭經理和婷婷係無敵配搭,我當年都係,真係加錢都值得!

大宅

引用:Quote:原帖由+Jny+於+15-02-05+發表我2010

不過婷婷無做Lu

大宅

我記得我同老公2008年11月喺婚展join凱瑟琳$7800,2009.4月去台灣影相
原來而家要幾萬蚊咁貴!

別墅

我好多年前 join basic plan 係萬幾, 未計 mua 出勤同包車等雜費, 係貴d, 係婚展或者直接搵台灣 sales deal 都無價講, 但可以盡力 R 禮品相架呢 d, 售前售後直至收成品, service 都好好, 相就超級滿意, 好多朋友問, 但都係聽到價錢驚左, 如果 afford 到, 個人覺得都好值得, 再選都係選佢

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:可以點join?婚紗展會平啲嗎?信得過嗎?除

原帖由 LoveRilakkuma 於 15-02-05 發表
可以點join?婚紗展會平啲嗎?信得過嗎?

除了這些看到的收費,還有別的嗎?呢個價錢算合理嗎?
我好多年前影過,好好呀

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Jny 於 15-02-05 發表我2010

我都係搵蕭總影

大宅

引用:我六年前影,當時只在九展做婚紗展。所以我

我六年前影,當時只在九展做婚紗展。所以我直接發電郵過去台灣傾。價錢係冇價講,但可以傾送多d禮物甘。我 ...
可以送甚麼?

大宅

引用:有朋友介紹可以送多D野。好似無得平。服務o

原帖由 貪靚麥芽糖 於 15-02-05 發表
有朋友介紹可以送多D野。好似無得平。服務okay。我和朋友全幫襯呢間。不過五六年前了。我地鍾意王經理影。
...
我都諗住加錢搵佢影!

大宅

引用:我2010年係凱瑟琳影,價錢真係企硬,呢樣之

原帖由 Jny 於 15-02-05 發表
我2010年係凱瑟琳影,價錢真係企硬,呢樣之前我早就知道,但係影完你就知道真係值得,我當時仲加錢搵蕭總監 ...
我都無認識,但好人讚佢哋,比較有信心!

大宅

引用:Quote:原帖由 LoveRilakkuma 於 15-02-05

會有很久額外收費嗎?

大宅

引用:我記得我同老公2008年11月喺婚展join凱瑟琳

原帖由 janistang06 於 15-02-05 發表
我記得我同老公2008年11月喺婚展join凱瑟琳$7800,2009.4月去台灣影相
原來而家要幾萬蚊咁貴!

...
咁多年實會貴啦!

大宅

引用:我好多年前 join basic plan 係萬幾, 未計

原帖由 范特西 於 15-02-05 發表
我好多年前 join basic plan 係萬幾, 未計 mua 出勤同包車等雜費, 係貴d, 係婚展或者直接搵台灣 sales deal ...
我計過package,租車,搵王經理影,約60000台幣,但唔知仲有無額外收費!

大宅

引用:Quote:原帖由 LoveRilakkuma 於 15-02-05

原帖由 puffy0305 於 15-02-05 發表
我好多年前影過,好好呀
我都相信!

首頁

尾頁

跳至