網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

alphabetagamma 發表於 15-2-14 11:00
我有養狗,最怕條布勁痴毛,請問係咪真係一沖水就乾淨?
係啊~ 我果2張相真係只係用花灑沖, 完全冇用手/刷去掂佢~
如果你要買布黎夾, 去日本城買隻微纖維布(應該係呢個名掛, 有機會影張相比你睇), 藍綠色既, 呢隻布係我之前用黎抺地既布, 抺到好污漕都係洗一洗, 初一初就乾淨返晒~ 好過普通毛巾~

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:alphabetagamma 發表於 15-2-14 11:0

原帖由 小寶貝兒 於 15-02-14 發表
係啊~ 我果2張相真係只係用花灑沖, 完全冇用手/刷去掂佢~
如果你要買布黎夾, 去日本城買隻微纖維布(應該係 ...
謝謝,係咪一粒粒突起果款?我家中有,不過用來抹廚房枱面。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

alphabetagamma 發表於 15-2-14 12:31
謝謝,係咪一粒粒突起果款?我家中有,不過用來抹廚房枱面。
Yes.另外我仲拍左段清洗地拖板的片。
請無視我未洗的企缸。

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:alphabetagamma+發表於+15-2-14+12:3

原帖由 小寶貝兒 於 15-02-16 發表
Yes.另外我仲拍左段清洗地拖板的片。
請無視我未洗的企缸。
好得咁我都轉用這款

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:拖左個廳, 我同囡都係長頭髮, 所以特別多頭

原帖由 小寶貝兒 於 15-02-10 發表
拖左個廳, 我同囡都係長頭髮, 所以特別多頭髮係地下~
請問會唔會痴到塊布都係頭髮?

子爵府

回覆:我最近淘左支3M地拖板, 好用!

除左淘仲有邊度有得賣?

男爵府

多謝分享,急用,邊個知香港邊度有符賣,謝謝

珍珠宮

hellomicky 發表於 15-2-17 13:11
多謝分享,急用,邊個知香港邊度有符賣,謝謝
前一頁有JM話HKTV既MALL有得賣, 可以去望下呀~

珍珠宮

yuensiu 發表於 15-2-17 09:17
請問會唔會痴到塊布都係頭髮?
我感覺係會痴一半, 然後有一半係掃埋一堆(所以我拖時係用掃地的手勢), 我用紙巾執起~
塊布都好易清潔, 用水沖沖就OK~

珍珠宮

alphabetagamma 發表於 15-2-16 11:15
好得咁我都轉用這款
哈哈~~ 淘毒到一個JM, 好開心~~~ 有好野大家SHARE~~
你試用完之後又上黎講下岩唔岩屋企有養狗既JM丫~

PS, 我都打算過左農曆1月再淘多支比我媽用~

男爵府

引用:其實hktv都有原價$112+用佢免費$100+mall+d

原帖由 hunterx2 於 15-02-11 發表
其實hktv都有
原價$112 用佢免費$100 mall dollar
連埋運費都係比$52 hk
係啊好抵買,可惜送mall dollar 前我剛剛在759買左支,可以夾的, 都買左大約60蚊啊,不過那支係可以伸縮的, 個頭轉得下ga。我在hktv 買左3M 布, 一set 甘用!!

男爵府

引用:除左淘仲有邊度有得賣

原帖由 LC116 於 15-02-17 發表
除左淘仲有邊度有得賣?
今日日本城賣67.9

大宅

引用:Quote:原帖由 LC116 於 15-02-17 發表除左

原帖由 viennawong 於 15-02-20 發表
今日日本城賣67.9
same?

男爵府

引用:Quote:原帖由 viennawong 於 15-02-20 發表

原帖由 lcip 於 15-02-20 發表
same?
應該係!

公爵府

引用:Quote:原帖由 lcip 於 15-02-20 發表same

原帖由 viennawong 於 15-02-20 發表
應該係!
good!
今次去日本城買先
好用再淘

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

剛去完日本城(沙田禾輋及瀝源)冇貨..減價又完...

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我呢2年都係跪係度抺地,+起因係有人送左D菜

原帖由 小寶貝兒 於 15-02-10 發表
我呢2年都係跪係度抺地, 起因係有人送左D菜比我地, 點知裡面有跳蚤!
第一日冇為意(因為未打開個袋), ...
經jm介紹後, 到家品店睇下幾錢。同一牌子同款有平又有貴!
最平為22元(不知是不是正版), 另一間差不多100元

另一款(有塊綿-不是普通海綿)亦可夾布
最平為68元,另一間好似過100元。
(以前用過淨綿那款prolxxxx, 都覺好用,遲啲買番

大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

水晶宮

totoro 發表於 15-2-24 11:38
經jm介紹後, 到家品店睇下幾錢。同一牌子同款有平又有貴!
最平為22元(不知是不是正版), 另一間差不多1 ...
我本想去睇, 咁復雜

男爵府

淘寶有冇拖板可以夾紙? 我覺得用紙方便D

大宅

引用:其實hktv都有原價$112 用佢免費$100 mall d

原帖由 hunterx2 於 15-02-11 發表
其實hktv都有
原價$112 用佢免費$100 mall dollar
連埋運費都係比$52 hk
$52都免費送貨?

首頁

尾頁

跳至