想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我due date係25/2。今晚食完飯沖涼貪得意用紅D驗下。。有20%~30%深。。依個顏色深度係咪M前控正常嘅顏色?定係我開始叫胡呢?各位有經驗嘅JM,請幫忙解答一下。謝謝

ykk7335    發表於 15-2-24 12:02

子爵府

回覆:紅D M前控會有幾深色?

要睇吓有冇加深,唔係睇一支的。如明天有加深,便有機。

大宅

咁我明晚再驗?定用晨尿驗?

別墅

唔使用晨尿既 可以聽日10-8內
我試過50%深都來m
所以要深到對照線咁先有機

子爵府

我會每日同一時間驗,驗前唔好飲咁多水

男爵府

我剛剛呢個cycle due day驗有咁深,第二日來m

男爵府

lovelyfreda 發表於 15-2-23 20:52
我due date係25/2。今晚食完飯沖涼貪得意用紅D驗下。。有20%~30%深。。依個顏色深度係咪M前控正常嘅顏色? ...
應該人人m前控都唔同深淺
我永遠m前都只得好淺既控, 一定唔會深過20%既

但我聽過有唔少jm m前都可能去到50%, 甚至以為係叫糊既深線, 但最終都係黎m

所以真係話唔埋呀....
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴22:6)

大宅

回覆:donnaho7 的帖子

講得啱,人人不同
上個月我M前一日條紅D係連淺控都冇
白過紙。
之前我都幾suprise好多JM有控但又來M

大宅

引用:Quote:lovelyfreda 發表於 15-2-23 20:52

原帖由 donnaho7 於 15-02-24 發表
應該人人m前控都唔同深淺
我永遠m前都只得好淺既控, 一定唔會深過20%既
係呢…我今次m前都keep住有線,有日50%,但見佢一日深一日淺都知唔好興奮住…果然m到…準時到冇朋友

大宅

我睇到有JM話Bingo一定會有分泌。排卵後我一直有胸脹胸痛,小腹有小小陰陰痛。。但就好乾爽。。一D分泌都冇。。睇黎今個月都係唔得。。請M大人準時探我

別墅

我DAY 37, CYCLE 35-40連續2日紅D都深粗過對照線,但綠D & MANNING 棒都係白雪雪,請問有無機??

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我睇到有JM話Bingo一定會有分泌。排卵後我

原帖由 lovelyfreda 於 15-02-24 發表
我睇到有JM話Bingo一定會有分泌。排卵後我一直有胸脹胸痛,小腹有小小陰陰痛。。但就好乾爽。。一D分泌都冇 ...
有冇BB唔係睇有冇分秘的,唔好咁快判自己啦!

我有囡果時都冇分秘,好亁淨好乾爽!不要信方間傳説!

大宅

引用:我DAY+37,+CYCLE+35-40連續2日紅D都深粗過

原帖由 moominbb 於 15-02-24 發表
我DAY 37, CYCLE 35-40連續2日紅D都深粗過對照線,但綠D & MANNING 棒都係白雪雪,請問有無機?? ...
咁出奇,紅d深過對照線,都驗唔到@@,不如試下cb可能驗到

別墅

回覆 mandada 的帖子

Tmr try try cb sin .hope will bingo la

大宅

引用:回覆+mandada+的帖子Tmr+try+try+cb+sin+.h

原帖由 moominbb 於 15-02-25 發表
回覆 mandada 的帖子

Tmr try try cb sin .hope will bingo la
祝妳bingo

大宅

rosaki 發表於 15-2-24 20:48
有冇BB唔係睇有冇分秘的,唔好咁快判自己啦!

我有囡果時都冇分秘,好亁淨好乾爽!不要信方間傳説!
有你lee 句,我地jm 理智返曬黎\^3^/

大宅

M大人到了。。準時過出糧呀!
下個cycle再努力!依家知我M前控係咩顏色啦!

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我試過M前控可以去到咁深,之前仲以為自己中咗

大宅

引用:我試過M前控可以去到咁深,之前仲以為自己

原帖由 陳皮梅. 於 15-02-25 發表
我試過M前控可以去到咁深,之前仲以為自己中咗
有人試過M後有控嗎? 我今個月day 7開始驗已經有控,好驚係咪早排卵而miss 咗dodo,過多2日白哂,然後day 12又開始返有控……
怕今個月唔知點捉日子

別墅

回覆 陳皮梅. 的帖子

乜甘似我既仲深過對照線I'm still waiting. my due day is 1/3,2/3

首頁

尾頁

跳至