母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

阿囝就黎8個月,全人奶,而家4奶1固,早晚埋身,返工時婆婆用樽餵,星期六日全埋。
放假係屋企時行開阿囝一步就即喊,係附近就冇事,抱起直頭即刻收晒!係婆婆屋企我行開係唔會咁
尋晚俾爸爸餵最後果餐,起勢咁喊唔食奶,四圍搵我,最終爸爸放棄,即刻收晒同食奶
可以點做?

別墅

回覆:全人奶b勁黐身

如果我係你,我會好enjoy阿仔咁痴我,講真唔痴得幾多年,阿仔大左就唔肯痴⋯ 不過我唔係你,唔知你有咩擔憂。

大宅

同樓上一樣 會開心個仔咁痴身 因為都唔痴得幾耐

複式洋房

回覆:FuLuFuLu 的帖子

我仲有個3歲大女,家姐夜晚瞓覺時間同細佬夜晚餐奶時間差唔多,通常爸爸陪家姐瞓覺,我就餵細佬食奶,之後細佬自己瞓,有時家姐會扭計要我陪,所以想交換下角色,我陪家姐,爸爸餵細佬,但細佬唔黐爸爸.....

大宅

回覆:junejune08 的帖子

我都係,有大女同細佬!細佬唔痴爸爸,阿女唔肯同爸爸訓,我自己餵住細佬埋身,一邊陪阿女訓,雖然好辛苦,但2個都倍到囉!

大宅

其實痴唔痴身, 好睇本身性格, 唔一定關餵人奶事, 好多奶粉B都好痴身

男爵府

引用:如果我係你,我會好enjoy阿仔咁痴我,講真

原帖由 FuLuFuLu 於 15-03-03 發表
如果我係你,我會好enjoy阿仔咁痴我,講真唔痴得幾多年,阿仔大左就唔肯痴⋯ 不過我唔係你,唔知你有咩擔憂 ...
講得啱,唔癡得幾多年

大宅

我女都勁痴身.仲有個3歲2個月大仔.初初阿妹出世.阿妹瞓b床.我都仲同我仔瞓.到阿妹滿月已經同我瞓.要阿囝同爸爸瞓.張大床下邊有張2呎床.原本打算生阿妹前訓練阿囝自己瞓.最後張床變咗爸爸瞓.依家就變咗我同阿妹瞓.佢同爸爸瞓4呎半床.開頭都唔肯.會喊.咁唯有佢瞓大床邊痴近我瞓.佢會要求我拖住佢瞓.但我好衰.我拖一陣.叫佢數1-10就唔拖.有時拖數2-3次1-10就瞓.要痴最多都係呢幾年.再大d.返小學高年級d.係你要求佢陪你啦.所以我都好享受佢兩兄妹痴住我.諗下第時佢哋有男/女朋友.佢哋到時連家都唔痴
仲傷心

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊