興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前見過有人提過有隻動物神仙水可以對付大部份皮膚問題, 請問邊度買及幾錢?? 我隻 POODLE 個肚仔有幾撻好似敏感咁O既紅印, 唔知嗰支神仙水得唔得呢??

洋房

我隻貓用以下牌子 ( 有時唔知點解會有損傷 , 就可以立即用佢 , 有明顯轉好 )

Vetericyn 3合1 寵物神仙水 ( 網上話 100% 天然及安全 )

好出名的 , 旺角勝利道 及 網上都有得買 .

價錢唔係好記得 , 你上網查下
細支 8oz $2xx/支
大支 16oz $ 4xx /支

大宅

回覆:動物神仙水

我買npv嗰支,應該貓狗都啱用的,早排樓下啲浪浪打交打到流晒血,幫佢地噴左3,4日就好番,冇記錯60蚊一支,你去npv問下

子爵府

我用PETS-AID

大宅

唔該哂咁多位, 等我上網再睇睇先, 我都係諗緊 PETS-AID

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Vetericyn
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆:動物神仙水

朋友介紹用vetericyn, 真係幾好用。
有4oz, 8oz 同16oz. 可以買支細既試左先買大size.

上雅虎拍賣平好多

大宅

引用:之前見過有人提過有隻動物神仙水可以對付大

原帖由 chowkarman 於 15-03-17 發表
之前見過有人提過有隻動物神仙水可以對付大部份皮膚問題, 請問邊度買及幾錢?? 我隻 POODLE 個肚仔有幾撻好 ...
會唔會天氣濕,所以有呀!如果係開抽濕機,保持地方干爽,煲薏米水,冬瓜水比佢飲

大宅

回覆 Siujyn 的帖子

請問在npv買的叫什麼牌子?謝謝

首頁

尾頁

跳至