在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問初入行CS人工一般有多少?這一行行頭闊嗎?有左經驗後係米都唔難揾野做架?有無年齡限制呢?謝謝

複式洋房

回覆:有無做CS嘅媽媽

做過CS,你預左日日俾客鬧,流動性高,初入行大概$8000-$10000。

用戶要求終止服務

引用:請問初入行CS人工一般有多少?這一行行頭闊

原帖由 ANN2388 於 15-03-20 發表
請問初入行CS人工一般有多少?這一行行頭闊嗎?有左經驗後係米都唔難揾野做架?有無年齡限制呢?謝謝

...
我~~

大宅

我做緊CS 都有$15K

大宅

引用:我做緊CS+都有$15K+

原帖由 雞蛋果 於 15-03-22 發表
幾好wor,咁你做左幾耐呀?做緊咩類型公司?知唔知保險公司好唔好做?

大宅

引用:我做緊CS+都有$15K+

原帖由 雞蛋果 於 15-03-22 發表
幾好wor,咁你做左幾耐呀?做緊咩類型公司?知唔知保險公司好唔好做?

大宅

回覆:ANN2388 的帖子

我現做緊保險業CS,一般入職10k - 12k,最好好少少保險底,會較容易上手

做CS, EQ要比較高,因為唔只保險業,就算其他行業,現在既客人動不動就話去萍果or報警,雖然唔會成日有咁既情況,但你要有心理準備

大宅

引用:我現做緊保險業CS,一般入職10k+-+12k,最

原帖由 山豬媽 於 15-03-23 發表
我現做緊保險業CS,一般入職10k - 12k,最好好少少保險底,會較容易上手

做CS, EQ要比較高,因為唔只保險 ...
聽朋友講保險公司CS,若幫公司救到單會有獎金的,是嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+山豬媽+於+15-03-23+發表我現

原帖由 ANN2388 於 15-03-23 發表
聽朋友講保險公司CS,若幫公司救到單會有獎金的,是嗎?
無聽講有公司係咁,就算係救單組,都只會有救單target,做到咪有年終bonus,即係平時既performance review,performance 做到咪有law,唔會每份單計錢

大宅

引用:Quote:原帖由+ANN2388+於+15-03-23+發表聽

原帖由 山豬媽 於 15-03-23 發表
無聽講有公司係咁,就算係救單組,都只會有救單target,做到咪有年終bonus,即係平時既performance review ...
明白了,唔該晒

首頁

尾頁

跳至