懷孕前後

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

我預產期5月22 廣華生呀
最近個肚都好墜
好懶呀 除左食就係訓
你地呢?

大宅

回覆:EstherTing 的帖子

我5月12號威爾斯開刀
而家都瞓醒就食 食完再攤返落床
其實想做下運動 但又周身痛

複式洋房

回覆:5月媽媽近況 一齊分享下

我EDD5月17...係威院生
我只係夜晚訓覺果時條腰會好痛

大宅

我EDD 5月28,QE順產,都覺得個肚大左好多啦,行得真係論盡左。。。
我都想日日留喺屋企。。。

I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

大宅

我27號EDD, 晚晚無覺好訓,點訓都唔舒服,返工又要成日用腦,好想快d放假呀

男爵府

我5月25威院,touchwood而家仲身手敏捷,不過真係比兩星期前笨重咗好多,有keep住自己郁下做下運動咁,屋企因為要整完間貓房先可以開始買BB嘢,貓房會今個星期六整了,希望貓貓們會乖乖啦,望住佢地個心好唔安樂。。。

我是一隻大草蚊

大宅

引用:我5月12號威爾斯開刀而家都瞓醒就食+食完再

原帖由 Lucas_papaw 於 15-03-25 發表
我5月12號威爾斯開刀
而家都瞓醒就食 食完再攤返落床
其實想做下運動 但又周身痛:so ...
我預產期都係5月12日

大宅

我都係5月22wo
近排個肚低左,我吳敢周圍走,多數留係屋企,整理下買左既bb野

大宅

我五月頭而家下面三角位超痛,唔知係咪叫恥骨痛, 但係有做完運動冤痛痛發炎痛的感覺。唔敢再做瑜珈添呀。有無人都係呀?一路都無野架係呢兩個禮開始。

複式洋房

Hello ....我5月14。聯合生。。
現在訓攪訓得唔太好。仲要最近病左感冒。。。另外有時晚上訓訓下條腰會痛同埋每到晚上隻手就開始痛。。但早上就冇野。。。

我都想快d放假。。仲要返工。。好累。。

大宅

19/5 PMH, 個肚好重,坐同企得耐都好辛苦,感冒,咳,個左pat pat 又開始痛,希望快D足月

複式洋房

回覆:phichi 的帖子

我5月12仁安開刀,個肚都大左重左好多,本身細粒但阿b就有中碼size, 加下有成4磅幾,出街要用托腹帶條腰先oK,除左夜晚失眠,有d反胃外,其他都幾好。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我5月7日,呢個星期真係辛苦左,行都好辛苦,真係除了瞓係到,千萬唔願郁

我前日隻腳行行下突然軟,搞到跪底左,好彩無事,搞到我現在行每步路都好驚

大宅

引用:我EDD 5月28,QE順產,都覺得個肚大左好多

原帖由 babylover 於 15-03-25 發表
我EDD 5月28,QE順產,都覺得個肚大左好多啦,行得真係論盡左。。。
我都想日日留喺屋企。。。
我又係5月28, QE 同你一日, 一間醫院

訓到半夜腳抽筋, 平訓三角位痛

大宅

引用:Quote:原帖由+Lucas_papaw+於+15-03-25+發

原帖由 Adamakbaby 於 15-03-25 發表
我預產期都係5月12日
5月12嘅朋友邊到生呀?

複式洋房

我5月頭生啦!暫時仲食得、行得、瞓得只係久唔久係瞓緊覺個時會腳抽筋,依家見天氣好個日就會開始洗bb嘅物品

子爵府

hashtag影視迷勳章

引用:我EDD5月17...係威院生我只係夜晚訓覺果時

原帖由 yan1202 於 15-03-25 發表
我EDD5月17...係威院生
我只係夜晚訓覺果時條腰會好痛
我又係517威院生呀,而家夜晚一瞓低個盤骨超痛,恥骨又痛,好難頂,阿b仲成日頂住個胃好唔舒服

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

edd 5月21日QE生,最近一個月個肚大得快好多,行路行耐點或急步少少都好易宮縮,仲會覺得好墜。返工坐成日坐到屁股都扁,個肚又頂住,小b仲要成日郁,經常要藉去pantry添水飲等自己舒展下,仲有少少尿就覺急。瞓覺時小腿抽筋密咗,已經係咁食深綠色菜,日日一杯或兩杯鈣思寶,有時會飲半杯媽媽奶都仲係咁,好在老公醒瞓,一抽筋拍佢就會彈起身幫我按摩。

首頁
12345...11

尾頁

跳至