嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

朋友送的, 依家用緊, 但係好想加圍欄, 驚撞左個頭埋牆/櫃..
但係好似S size (2000x 1200 x 40 mm) 冇bumper mat 配的? 大張d o既size 先有. 請問你地係咪都係就咁舖響度, 有冇加d 咩防撞?

別墅

無架....呢款可用ifam

大宅

認識瑞士牛牛第一回

melissabay 發表於 15-4-8 18:28
無架....呢款可用ifam
Thanks ar!

男爵府

回覆:healthlybbpama 的帖子

我用緊ifam

別墅

nicoleyying 發表於 15-4-12 09:15
我用緊ifam
請問你張mat幾大?我有張g size但配唔到欄

男爵府

引用:Quote:nicoleyying+發表於+15-4-12+09:15+

原帖由 LeeTinNet 於 15-07-09 發表
請問你張mat幾大?我有張g size但配唔到欄
我係SG size

別墅

回覆 nicoleyying 的帖子

呀, 原來我張墊係S SIZE, 120*200
想問用唔用IFAM欄?

別墅

回覆 LeeTinNet 的帖子

應該用到架,我見好多人都係配I fam圍欄既~
我屋企用G size的,本身配左Guard Castle,但當姨生女想學行果時,個圍欄太軟同太矮喇.....support唔到姨生女學行,所以再去配Ifam

S的 Size :200x120x4

Ifam 圍欄

[p=16, null, left]基本款: 125 cm 闊 x 125 cm長 x 64.5 cm 高

[p=16, null, left]基本款加上2 塊側版後: 125 cm x 215.5 cm x 64.5 cm

[p=16, null, left]基本款加上4塊側版後: 125 cm x 306 cm x 64.5 cm

[p=16, null, left]

[p=16, null, left]我屋企用緊G size:200X140X4 同Guard Castle,

[p=16, null, left]我地用緊i Fam基本款加上4塊側版的圍欄: 125 cm x 306 cm x 64.5 cm

[p=16, null, left]

[p=16, null, left]G 係大S 小小架咋,所以你加兩塊側版應該都夠,希望幫到你^^

大宅

回覆:有冇人用緊ALZIPMAT的S size? 點加圍欄或bumper mat?

請問bb幾大開始用?用到幾大?
同埋邊度買Alzipmat同IFAM會平啲?
Thanks

別墅

回覆 包包b 的帖子

我PM 你丫~^^

男爵府

回覆:有冇人用緊ALZIPMAT的S size? 點加圍欄或bumper mat?

我都想買墊同欄,邊度有平賣?

洋房

我都想買買Alzipma,可以pm我嗎?

複式洋房

請問可否pm埋我?

複式洋房

引用:回覆+LeeTinNet+的帖子應該用到架,我見好

原帖由 sarahbabe 於 15-07-12 發表
回覆 LeeTinNet 的帖子

應該用到架,我見好多人都係配I fam圍欄既~
我都想買 麻煩pm我🙏🏼🙏🏼

洋房

我都想買Alzipma,可以pm我嗎?

複式洋房

我都想買, 可否PM 我, 謝謝!
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!as8sXRGGHxwCMslc3VPgoOQ-/article?mid=23

禁止訪問

別墅

包包b 發表於 15-7-12 10:27
請問bb幾大開始用?用到幾大?
同埋邊度買Alzipmat同IFAM會平啲?
Thanks
印象中係姨生女5個月左右訂既~~
而家佢1歲3個月 都有用~~

雖然佢學行之後~~鍾意周圍走,無以前用得咁密~~

不過都俾左CORNER 位俾佢玩/ 訓晏覺囉~~~

大宅

我買左foldaway bumpermat
囡囡九個月用到依家13個月仲用緊

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:回覆+nicoleyying+的帖子呀,+原來我張墊係S

原帖由 LeeTinNet 於 15-07-10 發表
回覆 nicoleyying 的帖子

呀, 原來我張墊係S SIZE, 120*200
我係alzipmat S size (200x 120 x 4cm) 配iFam後係咁, 四邊size剛剛好,但四個角爭少少,有dd㚒硬來..

首頁

尾頁

跳至