夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我以前做學生時都會玩少少,但唔特別好。結婚後老公有時成日打机都會叫我一齊玩。一開始時好唔鍾意,認為浪費時間同遊戲好難控制,但玩玩吓宜家如果我唔同佢玩佢就唔會玩!我地會玩Diablo, Resident Evil之類嘅co-op games.我宜家有時週末仲想玩得多過佢!搞到家務冇人做。。。我要佢之後做少少家務,我先同佢玩!JM們可試吓投其所好,可能你都會鍾意你老公嘅嗜好!

伯爵府

回覆:小分享:同老公一齊打xbox, play station可增進感情

Diablo一開始好玩,玩玩下好悶,Resident Evil係我同老公最鐘意玩既game,最近佢出左新野,同老公打到中間,差幾章爆機,至於家務我係放個自動吸塵機出黎等佢一路吸我地一路打

別墅

回覆 肥肥寶 的帖子

我同你一樣噃! Diablo玩玩吓冇玩。Resident Evil Revealation 2好好玩!哈!自動吸塵機係好提議!

禁止訪問

回覆:小分享:同老公一齊打xbox, play station可增進感情

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有隻專用既粉紅色 PS3 手制

我老公上年既生日禮物係 SONY 既 PSN 充值卡, 俾佢買GAME
佢超開心

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

diablo 2 同3 都有玩!細個晚晚玩到2~3點架!lol

別墅

我覺得好憎C6打機嘅JM可試吓同佢一齊玩!起碼感覺公平啲,佢唔做家務,你都唔做!
我以前最憎星期六日我忙到係屋企行黎行去坐都唔得閒,佢就大少咁坐係電視前面打機。而且,我發現佢絕對唔介意間屋亂。。。佢話我太乾淨。。。週末應該輕鬆吓。。。我宜家有時都試吓同佢一樣懶, 因為我咁努力都唔知為乜

子爵府

屋企剛買咗Xbox, 有咩game 啱新手玩?

翡翠宮

咁大家都有共同話題或者共同愛好好D,起碼話題又多佐

禁止訪問

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我以前都試過,感情大增添,一放工返到屋企

原帖由 SheepZ721 於 15-04-13 發表
我以前都試過,感情大增添,一放工返到屋企就齊齊開機打但今時唔同往日lu而家係屋企忙到 ...
多左個囡,我個囡2歲,而家同老公打機,佢係門口叫媽咪媽咪,我又唔忍心唔望佢。

一開門又搞搞震,跟本無得玩...

打完機夜晚訓覺都親密多少少

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Diablo一開始好玩,玩玩下好悶,Resident+E

原帖由 肥肥寶 於 15-04-13 發表
Diablo一開始好玩,玩玩下好悶,Resident Evil係我同老公最鐘意玩既game,最近佢出左新野,同老公打到中間 ...
呢個係我未生女同老公二人世界時既生活,happy 到我生阿囡前一刻我地都係咁,打到2點先訓。家務2個人唔多嘢做。老公會做晒。

前日裝修完我同老公搬返黎先,二人世界爽爆。

Hea 到三四點。

好回味..可惜人到某階段要取捨。我選擇生bb..遲下仲要陪讀書早起,諗起都想喊

大宅

投其所好係好好!有共同興趣就自然有共同話題。

別墅

同佢一齊打機好過佢成日攪個電話!

大宅

其實有共同愛好係真係會差好遠,我同我老公一齊掟鏢, 飲酒,打機 ,話題算比其他人多架啦
佢去飲野的又可以借啲e 跟埋去,可以減小佢自己去飲野識女仔機會
去開既酒吧都知我地兩公婆,佢有咩作怪都一定有人報串

男爵府

都好呀,至少多個common interest , 最重要知如何滿意大家😊

我同老公就不打機的,日日傾投資就係我倆的common interest 。

別墅

回覆 melle 的帖子

咁你呢個興趣好似實際同有用啲噃!要跟你學吓!

大宅

引用:我以前做學生時都會玩少少,但唔特別好。結

原帖由 ymkmo 於 15-04-13 發表
我以前做學生時都會玩少少,但唔特別好。結婚後老公有時成日打机都會叫我一齊玩。一開始時好唔鍾意,認為浪 ...
我都有投其所好,同c6玩Resident Evils.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至