懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

今個月10號我去睇私家醫生,照左陰超,醫生話我bb冇左心跳,但到今日都冇野流過出黎,綠d仲係咁既!咁我姐係有冇流產呀?我日日用護墊都冇發現有血塊或啫哩類似流出黎!我好擔心呀,人地話bb如果唔得就會自然流出,我等左咁耐都冇流係咪代表冇野呀?威爾斯約左我28號先覆診呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:請教各位

你幾多週呀?會唔會遲排卵?

別墅

回覆:竇漪房 的帖子

正常應該8週

大宅

畀面勳章

引用:今個月10號我去睇私家醫生,照左陰超,醫生

原帖由 melmel1118 於 15-04-20 發表
今個月10號我去睇私家醫生,照左陰超,醫生話我bb冇左心跳,但到今日都冇野流過出黎,綠d仲係咁既!咁我姐 ...
如果你有疑問,不如見多個私家醫生啦。

複式洋房

回覆:請教各位

見多幾個醫生啦,有時甘岩今日睇唔到閃閃

公爵府

引用:今個月10號我去睇私家醫生,照左陰超,醫生

原帖由 melmel1118 於 15-04-20 發表
今個月10號我去睇私家醫生,照左陰超,醫生話我bb冇左心跳,但到今日都冇野流過出黎,綠d仲係咁既!咁我姐 ...
咁就快遞去政府醫院睇急診啊…講明情況

別墅

回覆:六月之星 的帖子

我發現冇心跳個陣已經當日即刻去左急症室,醫生話睇唔到有冇心跳同埋話冇產科醫生係急症室,就係叫我28號先番去專科睇

首頁

尾頁

跳至