婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

Del...

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:見完99,好想喊.......

咁點解仲去見佢?如果唔係同住,唔係大時大節,重點係佢把口臭,我唔會單獨去見佢,除非c6係度!

別墅

唔係單獨見,C6都係度,話在佢都冇用,c6叫我當聽唔到,但係我當唔到......99係嗰種冇人理佢都可以冇限loop的人

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:唔係單獨見,C6都係度,話在佢都冇用,c6叫

原帖由 bear·bb 於 15-04-28 發表
唔係單獨見,C6都係度,話在佢都冇用,c6叫我當聽唔到,但係我當唔到......99係嗰種冇人理佢都可以冇限loop ...
我99把口都好臭,所以我會避開唔見佢,c6一聽到佢又上身就會出聲叫佢呀媽收聲!講真,你要同c6傾下,唔係唔見,但要識尊重囉!

男爵府

真係要你老公出聲,要正面面對。

男爵府

我個嗰係仔,2歲半得27lbs ,咁我未嚴重虐待

大宅

我99又係
次次臨出門無句好野
唔係呢樣就係果樣
個孫你到佢手抱就有問題

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

話佢廋,我試攞住健康院本簿 同佢睇,講佢合格。

gloriamacy    發表於 15-4-29 13:13

水晶宮

抱歉,得罪講句,你嫁著件廢的,遇上個儍的,自己也是軟弱的

水晶宮

比著我,即刻就抱起個囡走!

別墅

C6一出聲話佢,鬧佢,99就扮委屈邊喊邊話c6有老婆唔要阿媽,跟手打電話畀3姑6婆,總之就好多小動作。c6成家人已經可以完全冇視99講乜!但係99就係中意搞我,有時唔理佢就狂拍我叫我,總之一定要搞到我應佢為止。試過當面同佢講,都冇用。為了避開佢已經唔係一齊住,重要搞我

伯爵府

畀面勳章

儍瓜~既然成家都當佢透明
你就跟隨~無反應先係最好反應呀~
認真就輸了~

大宅

回覆 bear·bb 的帖子

你 C6 出聲佢發癲咪由佢發囉 ! 你唔彩佢佢拍你叫你 , 你大聲喝佢嘛 ! 問佢拍夠未 , 你又唔係佢邊個 , 衰 D 講無血緣又唔係親戚 , 比面 C6 先叫聲佢 99 , 有咩搵番佢個仔 ~

你就唔好再帶個女去見 99 啦 ! 佢要見孫叫 C6 自己帶 , 為咩要對住 D 咁既人令到自己唔開心 , 再唔係你就爆番你 99 啦 ! 話你女瘦 , 你覺我虐待佢既咪報警囉 ! 你教女 99 出聲咪話 99 : 我教女 , 幾時到你出聲 , 你係邊位 ? C6 都幫你唔到 , 咪就自己出口教訓下 99 囉 ! 有些 99 似老賣老 , 成日都傻傻哋 , 自己唔夠人鬧 , 又叫 D 三姑六婆打嚟講廢話 , 照爆埋佢哋囉 ! 婆媳關係佢哋咩事呢 ?

我以前都唔會出聲 , 宜家我彩我 99 都傻 , 我 C6 宜家都怕咗我 ~

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:回覆 bear·bb 的帖子你 C6 出聲佢發癲咪由

原帖由 candy-chiu 於 15-04-28 發表
回覆 bear·bb 的帖子

你 C6 出聲佢發癲咪由佢發囉 ! 你唔彩佢佢拍你叫你 , 你大聲喝佢嘛 ! 問佢拍夠未 , ...
d 99其實咋癲扮傻,欺善怕惡!

大宅

有時真係要學識保護自己, 你99就係知你怕佢至得串進尺, 99打比D三姑六婆講事非咪由佢講真係明事理會知道發生咩事

伯爵府

環保接龍勳章

引用:我個嗰係仔,2歲半得27lbs ,咁我未嚴重虐待

原帖由 靚靚熊太太 於 15-04-28 發表
我個嗰係仔,2歲半得27lbs ,咁我未嚴重虐待
我女7歲,40磅,點算?????

琥珀宮

唔好再見

禁止訪問

公爵府

呢世唔好見佢啦, 何必自己辛苦, 係你咁好脾氣, 俾我就剷到佢上天花
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

大宅

bear·bb 發表於 15-4-28 04:40
唔係單獨見,C6都係度,話在佢都冇用,c6叫我當聽唔到,但係我當唔到......99係嗰種冇人理佢都可以冇限loop ...
下次你99又發癲, 索性係佢面前喊啦, (最好大庭廣眾添!)
佢通常都會話: "喊咩呀, 宜家我話錯你/虐待你咩?"
你就食住上, 講返你對住佢有幾辛苦,
然後抱b走, 等全世界都知佢係衰人+落佢面!

首頁

尾頁

跳至