親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無jm住過?如何?

男爵府

引用:有無jm住過?如何?

原帖由 alungma 於 15-05-01 發表
有無jm住過?如何?
交通無咁方便

大宅

回覆:wendybruce 的帖子

一定。其他各方面呢?訂咗暑假,呢到少人提,想多聽用家意見。謝謝

男爵府

引用:一定。其他各方面呢?訂咗暑假,呢到少人提

一定。其他各方面呢?訂咗暑假,呢到少人提,想多聽用家意見。謝謝
佢本身屬resort,低密度住宅。我住普通房,喺lobby行入去就係。我見其他套房要行更入更高才到。泳池就較一般。我無試過早餐,但見佢餐廳有人幫襯。可以好好運用佢嘅shuttle來往vivo city。

男爵府

回覆:Amara Sanctuary Resort Sentosa

男爵府

回覆:Amara Sanctuary Resort Sentosa

呢間酒店養咗幾隻孔雀

大宅

回覆:wendybruce 的帖子

Thx. 睇相好似唔錯,環境好悠閒,我有老有少要訂兩間房,佢價錢算平,又包早,唔錯。

想問我有一間會住一老兩小,5歲,9歲,房間夠大嗎?

睇相個skypool唔錯,唔通可睇唔可以游?

仲有,我主要想玩USS, port of lost world, luge,去vivo city 晚飯,方便嗎?要預多點時間出外嗎?

男爵府

引用:有無jm住過?如何?

有無jm住過?如何?
房大但舊,間格古怪。 天台游泳池還好, 另外一個有條滑梯, 睇來好似無人打理。

大宅

Amara Sanctuary Resort 後面有條小徑可行落去Sentosa beach. 但交通唔方便只有shuttle去 harbourfront MRT .從酒店行出大路,可以見到USS外圍, 如要行過去要行好遠的. Skypool 唔大,可以游水的.
如果唔要太貴可選 Moevenpick Heritage Hotel ,方便些. 當然最理想就係Hard rock喇

大宅

回覆:sayang_twin 的帖子

咁,想去USS, 要搭車,點搭法?幾耐?

首頁

尾頁

跳至