網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人淘過對流循環電風扇? 好用嗎? Thanks.

複式洋房

dovelet 發表於 15-5-2 23:29
朋友買了這款,很滿意,可以參考下。

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.10.DCQlxN&id=39213999474&ns=1&_u=3flhpaf817a&abbucket=19#detail

象牙宮

dovelet 發表於 15-5-2 23:29

對流循環電風扇? 新名稱?

空气[color=#ff440 !important]循环 應該可以! 新科技.
二把風扇. [color=#ff440 !important]循环 比一把好.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

公爵府

回覆:請問有無人淘過對流循環電風扇

大宅

我都覺得二把對流循環電風扇應該對流好D,不過未聽人用過,同始終係電器,唔知得唔得?

男爵府

畀面勳章

回覆:請問有無人淘過對流循環電風扇

我只裝左兩把掛牆扇,一把左面牆,一把右面牆,定左格,不需左右擺動,係空氣流通左同埋唔駛吹正個風位(因個人問題不能吹正風扇)

男爵府

之前淘左把風扇, 不過PACKING勁大, 落來運費勁貴, 但LEG上手超輕, 應該寄去朋友廣州間工廠手下來, 因集運, 係計體積.
同香港買差不多, 佢多送把風扇仔, 勁好風. 佢都有上面把風扇, 應該好用.

首頁

尾頁

跳至