美容扮靚

跳至

首頁
12345...39

尾頁

公爵府

引用:Quote:tsangmarilyn 發表於 15-5-4 15:40

原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表
另外一支Vital Essence with Arbutin有熊果素美白成份 (呢個成份用密封pump裝係最佳保鮮), 我用過一支, 因 ...
我用紧有熊果素個枝,喺有鱼腥味,但我見好多好評,包括Paula\'s Choice

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表Ch

原帖由 marcoli8 於 15-05-04 發表
Nano gold treatment 同 玫瑰水好用嗎?
Nano Gold Eye Cream好用,好滋潤有少少firm眼袋效果,Nano gold cream用過一細樽sample冇特別,超貴唔會買。Nano Gold Firming Treatment冇用過。

Rosewater係我覺得Chantecaille唯一雷品,因為我唔鍾意佢咁人工香味,放得耐有種變質臭味。我用開天然花水,唔係咁buy呢種加工花水。

子爵府

回覆:Chantecaille集中討論區!!!

唔知 Thankful week 有乜 set 可試

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表另

原帖由 littlemelody 於 15-05-04 發表
我用紧有熊果素個枝,喺有鱼腥味,但我見好多好評,包括Paula's Choice
呢支應該係好野,多$60有埋Arbutin, 據講同埋Retinol Intense一齊用美白效果更明顯,但我真係怕魚腥味。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表Vi

原帖由 叮噹媽媽 於 15-05-04 發表
How much is the serum?
Vital Essence 50ml $1,080, VIP有9折$972

男爵府

Elenalan 發表於 15-5-4 22:57
Vital Essence 50ml $1,080, VIP有9折$972
點先可以join VIP?

大宅

三月份係LC兩set skincare, 有Rose de Mai Cream, Pure Rosewater, Vital Essence 同Jasmine & Lily Healing Mask, 夏天用落四種都感覺良好, 但冬天對我可能唔夠潤, 要加油; 我係成熟肌, BA有介紹Bio Lifting條line, 但仲貴, 都係用住Rose條line先, 好想試佢地隻油, 又係好貴, 考慮中

男爵府

畀面勳章

homa. 發表於 15-5-4 23:16

好似要買滿某個額架!你有興趣??
留意thankful week d set,會有8折架!!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表Li

原帖由 Pompom0820 於 15-05-04 發表
你有用過concealer嗎?好似好正
另外 都想知佢定Cpb compact好用d
以下concealer都有用過:

Le Camouflage Stylo: 係tube裝連掃頭嘅liquid concealer,好自然好薄好啱我又有眼袋又有眼圈,因為有眼袋唔用得thick concealer, 唔化妝單用都自然。最貼心係有6個shades, 容易match到自己under eye膚色。之前一直用Estee Lauder同款concealer, 但得兩個色都唔係好match。Chantecaille最正係d concealer好補濕唔會卡粉現乾紋!

Total concealer: 杰身gel-cream狀concealer, very gd coverage, 但我好少要遮得咁勁

Bio Lift Concealer: 呢支好潤,但coverage最低,遮紅印暗瘡印好自然,遮黑眼圈唔太work

New Stick: 呢支hk唔知仲有冇得賣喇,其實係stick foundation, 用來做concealer勁好用,乜都遮到而且blend得好好,可以做到full coverage。fd毛孔粗用呢支當foundation有好好coverage又唔覺厚妝因為粉質好滑(當然未至於Future Skin裸妝效果但New Stick嘅妝容係matte得來好細緻), 另外一位朋友發緊玫瑰痤瘡面勁多粒粒,用粉底掃塗New Stick個底妝好平滑冇哂凹凸感。

公爵府

回覆:Chantecaille集中討論區!!!

Chantecaille 睫毛液是雷品,會變panda eyes.

水晶宮

引用:Quote:Elenalan 發表於 15-5-4 22:57 Vital

原帖由 homa. 於 15-05-04 發表
累滿$5,000有95折,$10,000有9折,折扣可用到下一年12月31日。

男爵府

畀面勳章

Elenalan 發表於 15-5-4 23:25
累滿$5,000有95折,$10,000有9折,折扣可用到下一年12月31日。
係咪一年內累積?好似買set裝唔計??要買正價貨先計?

水晶宮

引用:Chantecaille 睫毛液是雷品,會變panda eye

原帖由 littlemelody 於 15-05-04 發表
Chantecaille 睫毛液是雷品,會變panda eyes.
佢d mascara唔防油,其中有兩款仲唔防水。但我用又ok,因我用唔防水都好少甩,仲貪佢容易卸妝。但唔特別好用。

大宅

引用:Quote:原帖由+homa.+於+15-05-04+發表點先

原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表
VIP除左折扣仲有冇其優惠?

水晶宮

引用:Quote:Elenalan 發表於 15-5-4 23:25 累滿$

原帖由 mk1979 於 15-05-04 發表
係咪一年內累積?好似買set裝唔計??要買正價貨先計?
買set裝冇vip折扣,但唔記得可否儲分,要問。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Elenalan 於 15-05-04 發表累

原帖由 MSRY 於 15-05-04 發表
VIP除左折扣仲有冇其優惠?
積分可換coupon, 滿$5000送$250, $10,000送$500, $15,000送$750....生日月購物積分double。

大宅

Elenalan 發表於 15-5-4 22:52
Nano Gold Eye Cream好用,好滋潤有少少firm眼袋效果,Nano gold cream用過一細樽sample冇特別,超貴唔會買 ...

妳現在用邊隻牌子花水, 平D嗎?

男爵府

畀面勳章

Elenalan 發表於 15-5-4 23:33
積分可換coupon, 滿$5000送$250, $10,000送$500, $15,000送$750....生日月購物積分double。

...
呢d要做左VIP先有!!我上次只買左1500野...有排都未做到VIP!

男爵府

畀面勳章

Elenalan 發表於 15-5-4 22:52
Nano Gold Eye Cream好用,好滋潤有少少firm眼袋效果,Nano gold cream用過一細樽sample冇特別,超貴唔會買 ...
Nano gold eye cream都唔平,要成2650!有冇用過佢另一隻eye cream..stress repair concentrate?

複式洋房

Can anyone share their VIP number? Thanks!

首頁
12345...39

尾頁

跳至