親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊度訂legoland hotel 平d
我有一個幸福家庭, 大小姐Christy, 二小姐Chloe, 兩位小姐日日激到我飛起, 不過有佢地又真係好開心 :-D  :-D  :-D

子爵府

回覆:邊度訂legoland hotel 平d

我都想知

別墅

引用:請問邊度訂legoland hotel 平d

原帖由 ChristyMum 於 15-05-14 發表
請問邊度訂legoland hotel 平d
好視乎你咩日子喎!如果係暑假7~8月,大部份應該加晒價$2~3仟一晚冇走雞,可再試問旅行社再格價,有機會比網上訂平返小小。如果淡季(5,6,9~11月),官網有promotion, 連住2晚8折價

大宅

回覆:邊度訂legoland hotel 平d

暑假訂哪裏可賣得平d?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

push

男爵府

上星期喺agoga睇8月24日都係1,6xx, 諗住今個星期訂,點知宜家要2,3xx,貴咁多
我有一個幸福家庭, 大小姐Christy, 二小姐Chloe, 兩位小姐日日激到我飛起, 不過有佢地又真係好開心 :-D  :-D  :-D

男爵府

我终於喺agoda訂咗房,我兩個女都過11歲, 間房可以住兩個大人三小童或三個大人再小童,咁我同姑仔一家去,訂兩間房,佢兩個小朋友吾過11歲,咁包早餐,仲要吾要補錢呢

首頁

尾頁

跳至