親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我訂咗2間房同姑仔一家去, 我兩個女過11歲, 姑仔兩個小朋友吾過8歲, 間房可住3大2小或2大3小, 咁仲要吾要補錢食早餐
我有一個幸福家庭, 大小姐Christy, 二小姐Chloe, 兩位小姐日日激到我飛起, 不過有佢地又真係好開心 :-D  :-D  :-D

禁止訪問

回覆:ChristyMum 的帖子

禁止訪問

男爵府

吾該晒

我有一個幸福家庭, 大小姐Christy, 二小姐Chloe, 兩位小姐日日激到我飛起, 不過有佢地又真係好開心 :-D  :-D  :-D

大宅

回覆:pingu_pinga 的帖子

請問如4大2小(其中一小孩3.5歲), 可只book 一間legoland hotel 5人房?

男爵府

最多3大2小,呢d係stanard room, 吾知有冇family room, 有都貴d

水晶宮

引用:請問如4大2小(其中一小孩3.5歲), 可只book

原帖由 Oceania 於 15-05-16 發表
請問如4大2小(其中一小孩3.5歲), 可只book 一間legoland hotel 5人房?
四大兩小點安排瞓??
一張大床,一張上下格加子母床

別墅

Oceania 發表於 15-5-16 09:10
唔想屈蛇, 可以Book 8人房Kingdom Suite, 4大4小. 兩個浴室

如果屈蛇住 5人房 (2大3小), 其實有4張床, 一樣訓到,
不過只可出兩張大人free upgrade Combo 票, 要補錢買入塲券

大宅

回覆:AgapePa 的帖子

我都覺得4大2小可訓到standard room。只是唔知要否加錢及加幾多。大家知否?請指教。

洋房

請問有試過屈蛇??
我8月22去,有4個大人,一個17歲,一個7歲及一個2歲,我想訂4 大4細大房,但17歲當大人,唔知可以點

首頁

尾頁

跳至