論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:你地請oversea有無in過架?

我個個agent有得給我in,面對面傾計,所以先敢請,現在睇片個啲背來背去都是個d,好姐姐好難請

子爵府

冇in亦冇睇video,結果ok

水晶宮

no

大宅

只係電話IN~聽下對答正唔正常

大宅

月餅勳章

回覆 小mama 的帖子

想請問下之前講有一間馬鞍山agent唔好的, 是你嗎?
因我都是在馬鞍山請工人的, 暫未有咩問題, 不過黎緊有親人都想請工人, 所以想了解多一點.

謝謝

大宅

育兒性格勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

無in 過, agent話其實都係撞手神, SO FAR黎左3個月都幾OK~

珍珠宮

引用:回覆 小mama 的帖子想請問下之前講有一間馬

原帖由 miraclam 於 15-05-21 發表
回覆 小mama 的帖子

想請問下之前講有一間馬鞍山agent唔好的, 是你嗎?
pm u

大宅

回覆:小mama 的帖子

如果見過請返來都唔得,就只能怪自己了第一次請,等緊工人來香港,希望沒大問題啦

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由+kinki621+於+15-05-20+發表8

原帖由 小mama 於 15-05-21 發表
未講完,in左你會發現跟本同佢溝通唔到如果係海外印

agent明知係咁,點會比你in? 好多都冇得in
唔怪得之依家所有海外工人最多都係睇下佢自拍既video,全部一式一樣講同一句台詞,agent只推搪話無電話無視像夾唔到時間電話in,原來根本唔想你知道太多,嚟到硬食

別墅

我現家呢個姐姐係菲律賓in ,所以好好

別墅

點in 都冇用,單憑一次interview 只知道她的反應是否正常,英文是否有其他口音及英文程度,性格同本質根本沒法睇倒,來到才知道佢自把自為,失憶,面皮超厚話極冇改善,當自己來遊玩嘆世界。我認為請工人是講彩數的。

洋房

回覆 dorayip2028 的帖子

真係看看好唔好彩,唔得只有再請,好浪費金錢,我都請咗5個了,而家這個請咗2個月,雖然唔識做,但聽教,叫做OK,但唔知教識咗會點,真要祝自己好運!!

大宅

我電話IN炸, 都係聽下聽唔聽得明佢講野咁囉。而家等緊, 祝我好運啦。請姐姐真係撞彩架炸。

複式洋房

我岩岩電話in 完, 其實已經睇cv confrim 左佢...點知一傾電話, 只係識yes mum yes mum....原全唔明我問麥
其實之前in過一個英文ok 好多ge~~但條件又好似無咁好~
煩緊轉唔轉人呀~
會唔會英文差但人好呢? 好煩

大宅

回覆:kinki621 的帖子

新手一問,oversea 即係咪未黎過香港?

男爵府

有打長途電話in

複式洋房

我最近請緊overseas菲姐姐 agent都好多cv同video 比我揀 揀啱佢直接比姐姐skype我interview ..其實interview都只係可以聽下佢對答好唔好 英文流唔流利 其他野都要遲啲先見真章

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

引用:回覆 kinki621 的帖子無in 過,只係睇video

原帖由 heicheuk 於 15-05-21 發表
回覆 kinki621 的帖子

無in 過,只係睇video,
Same

大宅

引用:新手一問,oversea 即係咪未黎過香港

原帖由 ykkan 於 15-05-23 發表
新手一問,oversea 即係咪未黎過香港?
yes

首頁

尾頁

跳至