0-6個月

跳至

首頁

尾頁

大宅

用緊P牌想試下其他
請問大家覺得GOOX , MOXNY , MEXRIES邊隻好用?
邊到買最平呢?

複式洋房

回覆:GOXN , MOOXY, MERRXES尿片

仔仔用緊merrxes ,覺得唔錯,我平時係藥房買,平少少

大宅

回覆:rcwk77 的帖子

我樓下藥房無得買

複式洋房

Merries pat pat 位大啲,moony 貼身啲,兩隻都好乾爽。goon我覺得冇咁索水,啲便便有時會痴住pat pat,不過價錢平啲啲,size大啲

複式洋房

一用就係Merries,上網睇評價早好,朋友用開介紹用,
只係岩岩出世昤呀囝太細隻,NB好似都有少少大,所以用左4包H牌,
P牌就用過幾片,冇咩特別評價
之後用返Merries,
講一講,H牌NB背後腰位有條防漏邊,其他 SIZE 就唔知
但Merries係冇果條邊嘅,所以如果BB一次痴好多便便要快啲換,小心漏出黎,但SO FAR,吸水力都好好

複式洋房

B宜家三個幾月,用過goon.merries s碼,g會明顯厚身,片頭彈性大點。
m牌薄身點,吸收好點.
兩個size差不多

複式洋房

觀塘駱駝那邊買,有些網店買四五包有送貨

大宅

我女用moony 乾爽,吾會up住,除褲冇乜尿味,吸水力好好。
試過買一包merries ,質地差不多,吸水力都好,但仲條片多尿側邊易漏,一除褲有小小尿味。

所以我用左moony 反吾到轉頭
不過個個人喜好吾同既。以上系我本人覺得。

大宅

引用:我女用moony+乾爽,吾會up住,除褲冇乜尿味

原帖由 jw101 於 15-05-29 發表
我女用moony 乾爽,吾會up住,除褲冇乜尿味,吸水力好好。
試過買一包merries ,質地差不多,吸水力都好, ...
Merries同 moony 都好多假野小心丫

大宅

引用:Quote:原帖由+jw101+於+15-05-29+發表我女

原帖由 jw101 於 15-05-29 發表
Merries同 moony 都好多假野小心丫
咁大獲

公爵府

叻叻勳章

mettiies

大宅

想問下邊個牌子脾位大啲呀?

首頁

尾頁