懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

上個月準時黎M,一直黎到今日,上星期驗左係bingo但線較弱,最慘係每日都黎唔少血同m痛,上星期醫生話睇埋今個星期覆診時條線點,我好想知究竟甘樣係咪化學懷孕?有無jm試過甘樣都成功生到健康bb?我唔知應該開心定擔心,我怕bb大大下先走

大宅

回覆:beibur 的帖子

去驗血check HGC啦,以排除宮外孕及了解懷孕情況。可到醫院最好有婦產科既醫院,或私家婦科醫生。

大宅

回覆:SanKwan 的帖子

Hcg才對

男爵府

引用:上個月準時黎M,一直黎到今日,上星期驗左

原帖由 beibur 於 15-06-01 發表
上個月準時黎M,一直黎到今日,上星期驗左係bingo但線較弱,最慘係每日都黎唔少血同m痛,上星期醫生話睇埋 ...
我都試過分別2次用clear blue電子棒 驗到有,但第二次驗完兩三日好似黎m咁黎,到去診所再驗已顯示冇懷孕。。。。我果次應該係化學懷孕(即受精左,但不能成功著床)

別墅

回覆:coffee2012 的帖子

醫生都話我有機會化學懷孕,但最慘係,我由第一日開始流血流左20日,同時亦都bingo

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

希望你可以留住BB,加油,祝福你。

別墅

回覆:SanKwan 的帖子

今日check左HCG喇,係133,星期五再check

男爵府

引用:今日check左HCG喇,係133,星期五再check

原帖由 beibur 於 15-06-03 發表
今日check左HCG喇,係133,星期五再check
你有冇搵西醫攞安胎藥食和打針或搵中醫開安胎藥?

別墅

回覆:coffee2012 的帖子

我就係睇西醫check HCG架,星期五再驗指數有無跌,坦白講我寧願再努力過都唔想佢繼續或者宮外孕:\'(

首頁

尾頁

跳至